prensesdiana ikizannesisena n kadar insana ulaşırsa kardır paylasilmasi lazım bende paylaşılam İnstagram WhatsAppta
ikizannesisena Göktuğ yine fenalaştı ve hastaneye kaldırılsı.Destek olmak bu kadar mı zor ya.Bi kahve paranızdan daha mı değersiz bi bebeğin hayatı
ikizannesisena Gözünde hep bi damla yaş var ağlayamıyo.Acısı mo var korkuyo mu siren sesinden bilmiyoruz.Bu bebeklere yazık günah
TombulHatun ikizannesisena % kaç oldu. Göktuğun gördüğüm bütün yardım kurularına eşimde bende yardım yaparız dün akşam sms ile yaptık, uygulamadan da her gün sevgi puanı aktarıyorum umarım bir an önce tamamlanır kampanyası 😢😢
bambix ikizannesisena Karaktersiz nasıl bir anne ya biz boğazından bir lokma fazla geçsin diye gözüne bakıyoruz evlatlarımızın. Kimse anne babasını seçemiyor işte tanımadığım halde günlerdir Göktuğ aklımdan çıkmıyor o bakışları her şeyi anlatıyor 😢
ikizannesisena bambix hep kırılganlık var bakışlarında evet hasta ama nörolojik bi sorunu yok hamdolsun herşeyi anlıyo hissediyo yavrum
ikizannesisena TombulHatun Allah razı oldun sms inizi ekliycem şimdi rabbim yerini doldursun.Sevgi puanı da bizim için çok kıymeyli ordaki kumbara dolunca dekontu ulaşıyo bize.Göktuğ hastanede malesef enfeksiyon tedavisine başlandı.Kampanyamız %66 oldu
TombulHatun ikizannesisena ahh çoğu gitmiş umarım tamamlanır bir an önce smsleride size bildirmek mi gerek hesaplama yapabilmeniz için sms sık sık yapıyoruz çünkü
ikizannesisena TombulHatun evet ekran görüntüsü atarsanız ya da söylerseniz çok mutlu oluruz onu da hesaplıyoruz.%34 kaldı ama göktuğum da tükeniyo yavrum mama dozu düşürüldü kilo almasın diye aç kalıyo kuzum
TombulHatun Cicekliperde 66 olmuş inşallah çabucak toparlar çok üzülüyorum bütün smalı çocuklara bu kadar zor olmamalı ya ben izlerken dayanamıyorum anne babalara Allah sabır versin gerçekten
TombulHatun ikizannesisena ahh be yavrum azcık daha dayansa inşallah geçecek ben her bağışta buradan size ekran görüntüsü atarım özelden
ikizannesisena TombulHatun Allah razı olsun sizden.Benim ikizlerim var 3 yaşında ama gece gündüz telefondayım belki 5 10 lira.bağış yaparlar diye yazıyorum herkese.Malesef herkes sizler gibi duyarlı değil
TombulHatun ikizannesisena benimde 19 aylık kızım var evet herkes zor durum da ama ya ben bu kadar çaresiz kalmış olsaydım 5 10 tl bile ne kadar umut o insanlara kayıtısz kalamıyoruz az çok elimizden geldiği kadar inşallah. allah sizden de razı olsun