Buraya sürekli gebelikle ilgili soru yazmaya geliyorum ama bilmediğimden ve kimseye soramadığımdan şimdi arkadaşlar adetim iki gün geçince döngümün 31. Gününde beta hcg verdim sonuç negatif çıktı adetim 10 gün sürüyor sorum şu tahlil için acele etmiş miyimdir çünkü üstünden yine zaman geçti ve adet olamadım tahlili tekrarlattırmalı mıyım sizce

Tire35 düşük beta olsa bile çıkar adetin geçmiş muhtemelen gebelik yok ama şöylede bir ihtimal var adetin yumurtlamadan sonra 15 gün falan geçikecek olursa normal adet tarihin gebeliğin başlangıcı olmuş oluyor keza bunun içinde çok erken bekle biraz daha test ver yoksa adet söktürücü falan kullanırsın

Tire35 bekle bi hafta adet olmazsan kanda çıkar. Ona göre de ilaç verirler. Ama doktorun verdiği ilacı kullanmadan önce mutlaka test yaptir.

Tire35 evet ama.her insanda farklı oluyor. Belki sizinki afet olmadan kısa Bi süre önce olmuştur. İşte bu durumda geç döllenme oluyor. Normal insanlar günü gelince hatta gelmeden öğrenirken geç döllenme olduğunda regl tarihinden baya Bi geçtikten sonra öğrenme durumu oluyor malesef

Tire35 yok estağfirullah bende biraz karışık anlattım ortalama 14 15 gün falan sonra yumurtlama olur geç döllenme olabilir biraz daha beklemenizi tavsiye ederim daha netleşir

Tire35 bilinç altının oyunu olabilir kafana fazla takmamaya düşünmemeye çalış demiycem olmuyor çünki😂 bekle en iyisi

Eskobar evet malesef yinede işe gidip geldikçe insanın kafası dağılıyor

Eskobar amin inşallah eşim çok takılmıyor normalde böyle şeylere artık o bile etkileniyor çocuk bebek gördükçe insan umuyor üzülüyo işte

Tire35 anladım bebeğim biraz sakin ol düşünmemeye çalış zaman geçmez kız biyle yoksa Bi hafta adet olmaz jsen git test yapsin♥️

Tire35 biliyorum her ay yapılan testlerin negatifliğinin hayal kırıklığını😢

Tire35 öyle her şeyde vardır bir hayır diyceksin biz kendimizi stres yaptığımızla kaldık şimdide kolay olmadı hala değil ama şimdi varlıklarını bilmek güzel sabret dua et olacak inşallah

Benzer durumu yaşıyorum yumurtlama göreli bugün 14. günüm ama testler negatif cıkıyor yumurtlama gördükten 15 gün sonra kesin adet kanaması bekler miyiz yoksa olmazsam adet söktürüc kullanayım mı