Elba bilirsen baci meni onçox pis eden ne oldu oturmusdum xestexanada hele gozluyurdum basqa xesteler var idi menden evvel birdene qiz geldi qaynanasiyla oturdu yanima bildim ki aborta gelib ancaq hele bilmiren niye abort olur biraz sonra basa duşdum ki bu qizin evde 2 3 ayliq qizi var 2 ci defe hamiledi istemir usaqi gotuzdurmeye gelib hardasa hekimin dediyine gore 14 heftelik usaqdi soruşdum ki niye bu qeder gozdemisen gotuzdurmek ucun bu qeder boyuyub deyir bayrama zad duşdu ona gore o qeder pis oldum inanki ozum u unutdum ureyimde dedim ya rabbi her kes bir seyle imtahan olur men hecne demiecem niye gotuzdurub niye ele di ancaq heçcur qebul ede bilmirem ki insan oz eli ile oz evladini nece qetl ede biler axi bunu olene kimi başa duşmuyecem Allah başa duşmeyide qismet etmesin heç insanlar ele el usaq axtararken evde usaq var deye gotuzdurmek özumun etdiyimi dusunurem o şekilde nece yaşiya bilerem bilmirem insan nece rahat yatar axı vicdani n3ce rahat olur insanlarin istemiye bilersen ancaq bunu milyoncur metodu var az qala qan axmadan olecekdi hemen qiz abortda çunki o yeke usaq sayilir onu hec abort etmek olmaz suni doğuş etdirmeli idiler