Bacilarim bugun dovlete getdik neyse qanim awagidi zulal yoxdu qalani birinci gun cixacag inweAllAh dedi sen nece hekime gedirsenki,sene vitamin yazmiyib senin qanin awagidi sene qan artirici yazmiyib mende gedeciyik dedim neyse qaynanam xanimnan kecen defe daniwdigki,birinci gun gederik karsetede gorek birde mualice yazir bayag baldizim xanim soruwdu oz hekiminize gedessiz bu qayit yox nee gedirik her ay her ay neyse dedim demiwdin birinci gun gedeciyik men demiremki,uziye gedek men hekim qebulunda 12heftede olmuwam bir vitamin bir demir yazilmalididaa yazilmasada menim bezi hekime deyeceklerim var bu hekim ne ucundu day susdum yoldawim dedi bes hekime ne vaxt gedessiz dedim mama demiwdi birinci gun indi deyir qalsin eger sabah yigmasa ozum yigib derdimi deyecem dedi yaxwi menim bedenimde ne qeder demir qan vitamin varki,bu uwaga gede yayda deyil qiw ayi neyse yoldawim anasina deyende mene verdiyi cvbi verib yoldawima mende sabah baldizimgile gedeciyik oglu bulkunu beyenmiwdi ona bulku eliyirem gordum yoldawim otagdan hirslendiki,yigmirsan daniwmirsanki,oda arvadin yigib daniwsin deyir yoldawimda yaxwidi oranan weyin eyri cixanda atirsan Natanin ustune nese olan kimi onun boynunda qalir ozum aparacam sen getsen o xestexanaya nesen falan geldi anasi indi baldizim xanimnan daniwir deyir hekime uziye istiyir tez tez uzi ziyandi onsuz gedeciyikde yox Natavan xanim ne istiyir odu sabah bu uwag dogulannan sonra tez tez xestelenende deyecekler xeste dogsu xeste ozu olsun AllAh balami ve balalarimizi qorusun olmuyanlara qismet inweAllAh yeni bele qizlar qaynanam xanim baldizim agriyib onun qaynanasina qiziwib menim ustume oynur bawim agridi uzun oldu bagiwliyin