Freedom bayagda eve gec gelirdi dedim giznansan 😂😂😂😂 dedi az seysen

Ayteh parolum itmisdi teze acdim😂😂😂😂😂😂 he geldim darihmisdim

Axwaminiz xeyir qizlar necesiniz?neynirsiniz?cox yorgunam inweAllAh sabah yazacam opurem sizi o qeder agriyiram msjlari oxuyub cvb yaza bilmirem uzurlu sayin sabahda of ama sabah cox guman bunnan yaxwi olaram canim cox agriyir olurem agridan opurem haminizi geceniz xeyre qalsin yorgunlugum cixsa yatmiram uzaniram yazaram inweAllAh 🥰🥰

Freedom yaxşiyam baci sukur hee baci anliyiram seni inank8 senin yoldasinda olan o sey arada mende olur durduq yere yoldasim heçne dememiş kefim olmur soz deyir gulmeyim gelmir nebilim olurda insanda vAllah hamida olur birden sen çaliş o veziyetinde o sene ne qeder soyuq olsa sen ona içden semimi mehriban ol ki utansin yaxsimi

Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir necesiniz?ustunuze saglig qrip olmuwam bogazim burnum tutub ozunuzu qoruyun bizde qaynatam bey olmuwdu yanimizda oskur askir kecirdi her defe deyirem men derman ice bilmirem olmaz ama yenede kecirdirler 🤧😷

Nikuli baci dopler uwagin damarlarina kimi gosterir AllAh uzag elesin nese qusur falan varsa deyir deqiq gosterir yeni bizim bebe mawAllAh gununnemde boyuk idi ve wukur saglam bebedi hekim derman falan meslehet gormedi birdene elevit yazdi dedi doguwa qeder icessen onun icinde her vitamin var dedi ola biler doguwdan sonrada yazim dedi normal doguw ola biler bele getse ama yenede 34de falan deqiq bilerik gorek inweAllAh xeyirlisi olsun birce

Nikuli can baci AllAh elemesin kesrnen yada baci suni sanciynan AllAh elemesin

Elba he ber aptekde olur adi nat erkude herbaflora sirketinindi

Qızlar men çixdim helelik ❤

Menessa_20 baci şehane bura gire bilmir onun usaqinin urek doyuntusu esidilmiyib bu hefte esidilmese goturecekler usaqi

Ayteh Salam Aleykum baci necesen?neynirsen?niye gire bilmir?Happy Momda var?orda daniwdiniz?

Menessa_20 Aleykum salam qizlar hee var happy momda indi 7 heftelikdi yaxsidi deyesen bayaq gordum yaxsidi usaqda ozude

Menessa_20 yaxsiyam baci sukur salamatliqdi ovulasiya testi edirem mende
              Ele bu aralar coxda kefim yoxdu hecneye gundelik islerimi gorurem ozjm ucun

Gizdar sabaniz xeyir tepiyleme 2 terefden birden olur?

Menessa_20 Nata demek bele bura yazmirsan ama Happy momda masAllah ne qeder sohbet etmisen kusum artik sana

Elba Salam Aleykum bacim necesen?bura girende orada girirem baci ayin tarixine baksana kiz siz girmiyen vaxt ora yaziram deli dunen yoldawim teli elimnen almiwdi indi verib dalawmiwdig yoxsa bura yazib sonra orda yaziram mende yalan yok bax teli indi verib birinci burda yazdim

• Elba bunu yanıtladı.

Nikuli bax oturub yaziram qolum qarnimin yanlarina duwub bir vurur yegin cek deyir ordanda elini qolunu oynadir

Qizlar dunen mamam zeng vurmuwdu bayram tebriki falan dedi beyendiyin bewiyin weklini at mende bawdadim bunu belesini alarsan dedim yoldawim qiragdan hirslendiki,herweyi o alacag?sagollawdim dedim bes ne sen alassan?ozum alacam dedi bawdadig dalawmaga indi teli aldi elimnen indi deyecemki,mamangil mene demiwdiki,anava de yoldawim bayag deyir onlarin pulu var herweyi o alsin bewik alsin fso mende deyecem mene bele dediler xestexana pulunu biz vereciyik anava de alsin qoy bilsin telimi seher verdi

Mende mamama atdim wekilleri dedim sen oz beyendiyini de at men baxim sadece rengi bele olsun dedim indi mamam atsin son 2ay qalibe 2ay yarim falan balam may ayinin axirina kimi dogulacag inweAllAh qizlar sizlere nesib olsun inweAllAh

Qrip olmuwam ustunuze saglig bogaz burun sesim gedib qaynanam ozunu xesteliye vurub inanirsiz yalannanee wokdayam surune surene iwdedim dunen axwam istedim kuxnani pirsozduyam sonra etmedim bunnan sonra bebemi fikirlewecem qizlar heqiqeten bir hamiw olarag cox iwdiyirem axirda bu uwag erken dogulacag qorxurame sancilanib eliyirem ona gore ozume soz vermiwem ozumu yormuyacam arvad ele orgewib agir qaldirdi dunen almadim elinen inciyibki,almir elimnen dedim ele qoy yoldawim desin deyecem pis verdiw etmisize agir qaldirim elece yeni demedi desin payini verecem

• Nikuli ve 4 diğer bunu yanıtladı.

Menessa_20 sene teze metodumu deim😂😂😂 gaynanam beynimi cevirende deirem sancilandim oda sorusur nese gelir deirem he😂😂😂😂😂 gorxur cunki birinci gelini 2 usagi bunun elinnen dusub😂😂😂 mende gah erimi goturub gedirem yalannan guya hekime yada sancilaniram😂😂😂😂

Menessa_20 axsamda yoldasim gelende deirem stoli galdirdim halim yohdu agrim var 😂😂😂

Menessa_20 arada deirem sen mene nece dozursen 2 ci sansin olsa menne evlenerdin deir he deirem duzun de incinerem😂😂😂😂