Revane Allah razi olsun baci yaxşiyam şukur sen necesen ?

Menessa_20 Amin Bacim Amin Allah herbirimizi qorusn

Ayteh Amin bacim silirem inanirsan bele qorxum yoxdu ee ama narahatam niye bele oldu nebilim belkede yersiz duwuncedu ama insanin heyati bir anda nece deyiwilermiw bu xestelik yox olacagmi falan falan fikirlewirem qeribe gelire baci heyatimiz condu birden bire AllAh komey olsun inweAllAh

Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir gununuz ugurlu kecsin inweAllAh

Freedom hervaxtin xeyir bacim deyirler Aprelin 1nen qoymuyacaglar evden cixmaga ele narahatam baci AllAh komeyimiz olsun inweAllAh

Nikuli mendeee qorxutma ay baci ozunu mawinnan gedin elini hecyere vurma salfet gotur nem sil cixan kimi yoldawim deyir sene elcek alacam gedende tax sen uwag kimi her yerden tutursan duz deyire 😂😂😂dedim lazim deyil men evin yaninda analiz verib qayidacam inweAllAh halhazirda virusluyam camaat mennen uzag duracag 🤧😷

Nikuli yox baci ya uzi olur ya dopler eslinde eyni weydi ee sadece bu damarlara qeder gosterir inweAllAh yaxwi olar ozunu qoru birce

Freedom he inweAllAh men yaxin yere gedib qan verib tezde qayidacam inweAllAh ama goturerem yene bacim sen necesen?neynirsen ? Balam necedi?

Qizlar butun esebden ellerim esir bu arvad eseblerimi butun pozube vallah

• Elba bunu yanıtladı.

Menessa_20 salam qizlar necesizz ustunuze sagliq bu gun o qeder halsiz olmusham ele durdum gucle seher ishlerimi gordum
          malum
          virusa gore her gun temzLik edirem hamam tualet falan.ancaq yatmisham siz neynirsiz

Elba caan baci yorulmuyasan meni demirsen olurem qrip bu yannan halsizlig bu yannan olurem

Menessa_20 baldizin Atetin mins qurupudu sizin aile ishinize niye qarshirki?gelib siznen yashiyir ya ata anasinin eziyyetinu cekir senin yerine.sende deyrdin ne mudaxile edirsen bize oz ailen var onan maraxlan,siz lap probleminiz olsa bele ikiniz yetishkin insanlarsiz ozunuz hell ede bilrsiz.

Elba deme bizde eledide adam butun eseb kecirir tualete nece defe cixirig onuda deyir