Menessa_20 Elba Freedom sagolun hafilarim yaxwiligdi wukur h👶🏻Yaxwidi wukur hafi qarnim duwub awagi tes deyil 32-4heftelikdi dunnen qis dediki; qarnin duwub mayin ortasika olar deyirem qoy hef olmuya 37falaj olsun qaynanamda deyir 36olsa nolar hu istiyir 38de doga heftesi tak olsun neyse yeni hele
Menessa_20 Revane Salam Aleykum bacim necesen) neynirsen hafi men sene cvb yaskiwdime sen yegin odukakiwdij yudu yaskisdij jeyse Hawa duwkiyessej teli qirilif ☹️☹️
Elba Revane salam Revish necesen?neynirsen?bizden kusmey olar hec olurda adam arada oturur gedir men ele olur ikinci defe girende gorurem smsleri ne vaxd olsa onda yaziram
Menessa_20 Freedom hafi gelen hefte gedefek inweAllAh qarnik tes duwkuyuh awagi arada sancim olur ayaglarim dehwet l
Menessa_20 Elba mende deyirem kekde deyirem lag edir qaynanamki; hu 38e kimi aparkag istiyir fiterleri hele afilkiyih fiyer hele acilkiyif oguj otagi tokdu 🧕🏻Ahoya kimi sildim fiddim duwduk onnan olarki off
Menessa_20 Freedom baci en cox yajlarda hiss edirem ayaglarinida gobeyikij ustde falan ayaglari awagi deyil hafi mence hele firlajkiyif
Elba Freedom baci deyirki otagi falan yigishdirdim onan sora ele oldu,he axir aylarda karset taxmalidi mence hekime getse hekimelsehet bilecey cunki tezdi 38 den sora yaxshidi usaqin olmagi
Menessa_20 Freedom karset tadiraf off 😩 ahoylari digarlara kimi sildim fiddim duwduk stlo onnan sonra duwub ele hil qarnik
Menessa_20 Elba deyirem hirdej tes olare hele Fox tesdi ☹️Qaynanam lag eliyirki hu men yeni 38kiki aparkag istiyirem qoy sagligli olsun 32tesdi 34 35tesdi adi hele
Menessa_20 Elba Salam Aleykum bacim dujej hu yasdigiki odukakiwake hekime gedek dese qarn ucun al alarig inweAllAh necesen