Menessa_20 Revane Aleykum Salam baci eslinde qabaga atkag yaxwidi inweAllAh tez sakanda herwey yoluna duwer inweAllAh necesen neynirsen
Menessa_20 Revane Fox sagol xalasi yaxwidi sen yaxwi ol inweAllAh sende olmuyaj hafilara qisket inweAllAh
Menessa_20 Ramazan Bayraminis Mubarek AllAh tutdugunus oruc ve jakaslarijisi qebul elesin inweAllAh sehf yassamda bawa duwdukus urekletim
Elba Menessa_20 sabahniz xeyir qizlar.necesiz.Ramazan ayiniz mubarek insAllah bu muqeddes ay hamimiz ucun dusherli olar ve bu xesdelik tez zamanda getsin.hamileler sag salamat qurtarsin olmayanlarda Allah qismet elesin🙏🏻
Elba Elba dunen tort bishrdim qaynanama bu gunde yemey falan edecem coxh ishim var ona gore gire bilmirem
Menessa_20 Elba yorulmuyasan ureyim qaynanamin anasi rehmete getdi onlarda 🇺🇸USA dadi gorek getire bilecekler bura
Menessa_20 Freedom Elba dus hasilkiyihe Rusiyada adit yasildi yox hafi 80yawi gariykiw demiwdim jeefe vaxtdi xestexanada idi mende knopkalar awagi hisse hef hasilkir deye dus olkuyuh girusa gore ajalsi temiz f idih
Menessa_20 Freedom Elba Freedom xalalari mebelikis yigildi super ikiw wekildekinkejse heyatda goseldi food heyendim wekillerij atacam sabah hesekli formada sonra pasteli tulu yuyafak