Menessa_20 Salam Aleykum qizlar nece siz iw gordum ona gore yasa hilkirdim ele yorgunaki di hdej yir yigiw etdim yekeyide hiwirdim indi usajdik off siz neynirses yasa hilmirem usurlu sayin telik duselseydi of
Ayteh Menessa_20 baci uje senin yazdiqlarini bas adusuruk temiz narahat olma Tezlikle duzeler Allah qoysa tez tez dene yoldasinin yaninda kefi yaxsi olan vaxti
Menessa_20 Freedom Gurcuu Ayteh can etrafli yaza hilmirem deye giriwe hilmirem sohbetlere aka ureyim partdiyir o qeder sosum var sislere deyirem hergun yasiram nolar duseltdir yox yox lasik deyil deyir gorek uwag olana kimi duseltdire hilirem sislerjej derdlewkek ucun daridkiwa k tutldu yeke
Menessa_20 Nurane001 Salam Aleykum bacim necesen neynirsen sagsalamat olsunl inweAllAh AllAh olkiluyaj haf ilars jesib etsin inweAllAh
Nurane001 Freedom cannn elə mən də səni axtarırdım vAllah.Telefonum xarab oldu sonra nömrəmi taxdım yoldaşımən telefonuna ki sənə yazım sən demə silinibmiş sənin nömrən🙁
Gurcuu Menessa_20 Baci sen narahat olma Inwallah duzeltdirecek caliw duz deyirsen uwaq olana kimi duzeltdir Inwallah bebewka olandan sorada xalalarina at baxaq
Menessa_20 Gurcuu inweAllAh hafi yuz faiz atafam doguwa gedende yasafam inweAllAh gorek balaca je gadt gelir sagsalamat
Gurcuu Menessa_20 He baci menim yoldawim gece ismeni gedirdi 1il 6 ayiydi indi kecib gunduze ele rahat olmuwam