Arzum94 Nasibacva cox gozeldi baci hamisi bir birinnen gozeldi men qizimi bunlarin icinde tesevvur edirem wiwirem 🥰
Arzum94 Nasibacva superdi hamisi 👍🏻Hele almaga gedessiz yene?soska al butulka al sonra diwi cixanda renzin olure eline geyindirirsen onnan al baci papaglar al istesen internetden sene wekiller ataram axilda bulunar topuzdu papaglar corab al bodi al sacina prowlalar al bele adini bilmirem rezin kimi vare onlardan al coxlu
Nasibacva Arzum94 bacı yadına gelirse men Almaniyada hamile qalmışdım. Baldızımın uşagı olurdu. Emeliyyata mende girmişdim içeri kesre baxırdım 😄 uşaq cıxanda gordum bu aglıyır berkden dedi ay Allah sen nesibeyede qismet ele. 3gunden sonra vaxtımdan kecdiyini gördüm. İsrarla test eledim ümidim yox idi onsuz. Cıxdı. Baldızım emeliyyatlı adam nece esirdise heyacandan teste baxa bilmirdi. Birde gördüm diz cokdu yere elimden öpür nece aglıyır. Yadıma düşende ele indide gozum dolur.
Arzum94 Nasibacva can gor nece gozel insandi cox sagolsun menim burdaki,balduzim hamile qalirdi tez tez biz mualice olunurdug alinmirdi bir defe oda dediki,Menim varimdi AllAh mene verme Nataya ver duzdu olmadi 😂😂ama oda demiwdi sagolsun
Nasibacva Arzum94 şişdim ele deme. 😄😄 herşeyi alıb yıgmaq isteyirem. Soska sistemini men deyim sende onlardan al bacı uşaga en xeyirlidi ve qaz yaratmır. Avent yada Nuk. Soska sistemini hamsını baldızım ordan alıb yolluyacaq
Nasibacva https://www.resimag.com/i/7b2375b9af6 Buda axırıncı kuklasıdı. Gozel sozlerincun cox sagol bacı. Allah eziyyetini yerde qoymasın canım menim 💋💋🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Arzum94 Nasibacva can hamisi bir birinnen gozeldi bacim AllAh sag salamat qucagina almagi nesib etsin inweAllAh duamda helede varsan hamimiz ucun dua edirem olmuyanlara tez zamanda nesib olsun inweAllAh olanlarda sag salamat qucagina alsin inweAllAh eziyyetlerimiz yerde qalmasin
Arzum94 Nasibacva he baci birde baci bezler vare yuz faiz 5 6dene alacam ciynine serirsen sud falan verennen sonra qazi cixardanda olur qaytarir axi onda ona tokulur yeni onunkini ayri alarsan inweAllAh
Arzum94 Nasibacva buraxalar cixaram aliw veriwe ee menim bir derdim var oda belim men gelen aydan karsete kececem uje belim cox pisdi olurem belimin agrisinnan butun iwlerde ellerimnen opur 😂😂
Arzum94 Nasibacva baci bax axirdakinida ozumuze alag gozel fiquradayig axi 😂😂😂😂 10kilo kelelmiweme men tam menlikdi ele
Arzum94 Nasibacva seherden axtariram bandaj alarsan coxlu olannan sonra daha rahat edersen qalan aliw veriwlerini otagini indiden doldurag melekletimizin inweAllAh