Selam kızlar eşimle 5-6 aydır çocuk düşünüyoruz ancak bu süre zarfında hamilelik olmadı 3 hafta önce doktora gittik ve ikimizde de hiçbir sorun olmadığın söyledi. Adetime 13 gün var yumurtlama dönemini takip ettim hep . Ama yatağa çocuk yapmak için giriyoruz amaç bu yani bende eşime diyorum bunu düşünerek ilişki olmasın diye ama hamileliğin psikoloji boyuta da var mi ? Bu durumu yaşayan var mı

Evet pskljk olarak erteliyo diyebilirim sknti stres yapma ztn yeni baslamisiniz ama ne kdr stres yaparsaniz olmaz tabi veren Rabbim verecek olan Rabbim
    InsaAllah tez zmnda hamile kalirsn
    Benden nacizana iliskiden snra kalkma 3 4 saat yat hemen dus alma

dskran kesinlikle psikoloji cok etkiliyor bi arkadaşım cok istiyordu 8 ay olmadı bebekleri sonra bıraktı çocuk fikrini diyet falan yaptı başka şeylerle uğraştı kafasını dağıttı 2 ay sonra hamile kaldı... yatağa kesinlikle o fikirle girmeyin rahat olun akışına bırakın

Htcgl doktor yarım saat kadar yatmak yeterli oluyor dedi ama 1 saat sonra falan duş almak zorunda kaldım sabahında işe gideceğimden için sabah duş alsam bu beni zorlar diye düşündüm ama dediğini dikkate alacağım teşekkür ederim