1.60 boyunda 75 kiloyum kendime hiçbir kıyafeti yakıştıramıyorum o yüzden kıyafet bile almıyorum kendime, kilom var özellikle basenim.Bir yere gideceğim zaman ağlayarak gidiyorum çünkü giyecek kıyafetim yok giydiğimde de beğenmiyorum.Bir fotoğraf çekilemiyorum gittiğim yerlerde.Cok üzülüyorum diyette yapamıyorum ztn.Kilosu olanlar nasıl giyiniyo nasıl giyinmeli hangi modelleri seçmeli ?? Bilenler yorum yapabilir mi artık gerçekten çarşıya gitmem lazım çünkü hiçbir şeyim kalmadı.Begenmeyerek de olsa birşeyler almam lazım (tesettürlüyum)

Prenssannesi bune özgüvensizliltir biraz kendini sev. Kilondan rahatsızsan eğer diyet mecbur yapacaksn ağlayıp sızlanmakla kilo gitmiyor 155 boy 85 kiloyum bende tesettürlüyüm. Tavsiyem aşırı bol yarsa kol va tercih etme olduğundan iri gösteriyor tunikleri kısa değil uzun tercih edersen daha zayıf gösterir. Yazın elbise giyinmeyi severim gögüs altndan hafif bollaşan yapışmayan elbiseler tercih ederim. Bir düğün vs olacaksa kalem etek üzerine baseni kapatacak önü kısa arkası uzun gömlek tercih edebilirsin çok şık duruyor

Bence azimli olursan sıkı bir diyet le iki aya zayıflarsın ben Ramazan girmeden başladım diyete devam ediyorum ara ara kaçamak oluyor ona rağmen 13 kg verdim 89 kilodan 75 oldum

Ve bende senin gibi hiçbir kıyafeti yakıştırmıyordum bi yere giderken makyaj şal bile yapmıyordum ama şimdi özgüven geldi baya giydiklerim tam oluyor ve yakışıyor

Pink-pink2 iradem hiç yok yemek benim için herşey olmuş sıkıldığımda oturduğmda tv karşısında sürekli birşeyler yiyorum durduramıyorum veya engel olamıyorum kendime gün içinde sürekli evdeyim ve yapacak hiçbir şey yok

Prenssannesi Bende sizin gibiyim benimde irade yok ama aynada kendimi görünce kesin karar verdim canım çeksede tutuyorum kendimi düzenli diyet yapamıyorum ama en azından ekmek felan bıraktım 10 kg gitti 5 kb çocuğum yemek yemiyor diye üzüldüm bişey yiyemedim ondan diğer dikkat etme ve spordan kesinlikle tavsiyemdir bi yerden başlamamız gerek ve sen bana göre zayıfsın ben 90kg🤭☹️

Prenssannesi aynada gördüğünüzü beğenmiyorsanız değiştirmelisiniz. Kıyafetle olacak bir şey değil, çok fazla da kilolu değilsiniz bence. Diyet yapabilirsiniz ama önce kendinizi sevin beğenin. Fazla karamsarlığa düşmüşsünüz. Eminim kendinize güveniniz gelince aynı kiloda bile olsanız üzülmeyeceksiniz bu kadar. Yeni kıyafetler alsanız da şu anda kendinizi beğenmediğiniz için hep aynı döngünün içerisinde bulacaksınız kendinizi.

Prenssannesi arkadaşlar söylemişler kendini sevmen gerektigini vs bende kıyafet hakkında konusayım. her insanın vücut tipi farklıdır bazılarının bacakları yoktur karnı vardır bazılarının omuzları kolları vardır bazıları heryeri eşit fazlalıktadır. sen sevdigin kısımları acık renklerle olsun modellerle olarak olsun on plana cıkarıcaksın. ortmek istediklerini mümkün olan en iyi sekilde kamufle ediceksin .heryerini sarar geniş simsiyah giyinirsen olmaz tam tersi de olmaz. benim kilo sorunum yok ama kumas takıntım var sorunu olanlar kumaslara ekstra dikkat etmeli.. büyük desenler vs giyilmemeli diyelim ki karnın var sen gidip üstünü cok desenli cok renkli vs alırsan daha da dikkati cekersin ve geniş gosterirsin.daha böyle anlatabilecegim cok detay var pantolon elbise renk kumas herseyi anlatabilirim ama uzatmak istemiyorum daha fazla .oyle kilolu tanıdıklarım varki oyle güzel kendilerine yakıştırıp tasıyolar ki hic gozumuze batmıyor ve sen yakıştırıp kendini sevmeyip tasıyamazsan ne giysen güzel durmaz tasımak da onemli

Bende 1.65 boy 75 kiloyum doğumdan önce 55 kiloydum doğuma 95 kiloyla girdim kızım 2 yaşında ve senin dediğin gibi giydiğim hiç bir şeyi yakıştıramaz oldum kendime zayiflarim diye yeni kıyafette almıyorum. 1 hafta oldu diyete başladım diyet demiyorum aslında diyet diyince kendimi sınırlandırılmış gibi hissediyorum sağlıklı beslenmeye başladım ve ben soyle yapıyorum ekmeği kestim sadece sabah bir dilim tam tahıllı onun dışında abur cuburu kesmeye çalışıyorum bol su içmeye çalışıyorum bol su içmek bile cok farkettiriyor 2 kiloya yakın vermişim yapı olarak çok çabuk veren, alan bir insanım. Bir de ben soyle yapıyorum mesela çikolata var canım istiyor bakıyorum ve soyle diyorum biliyorum çok tatlısın seni çok seviyorum ama tadını biliyorum yememe gerek yok.. birde şu evde görebileceğim yerlere istediğini yersen istediğini giyemezsin yazdım 20 kilo fazlam var temmuzun ortası gibi vermiş olacağım inşallah sende kendini öyle motivasyon edebilirsin..

Prenssannesi ben de tesettürlüyüm kilolarımızda aynı . Kalçam var boyum 1.63. Elbise giyeceksem A kesim tercih ediyorum. Pantolonlarda mom jean alıyorum . Kalçamı sarıyor ama üzerine genellikle tunik gömlek giyiyorum. Ya da gömlek elbise tercih ediyorum. Açık renklere zayıfken de elim çok gitmezdi şimdi de pek gitmiyor. Yani bence yakışıyor . Ben bir de denemeden alırım yılların alışkanlığı. Sen tek tek dene kendine yakışanı bulursun

Melisamom helal olsun. Ben görsem çikolatayı orada duracağına midem de dur orası daha güvenli derim 😂

Prenssannesi eee sen bensinnn 🤣 benim de basenler aydan gözüküyor kilom aynı 75 ama şu an diyete başladım ben kapalı değilim fakat basenlerimi örten şeyler gitmiyorum biraz daha A kesim şeyler tercih edebilirsin canım o zaman daha muntazam gözüküyor ben de elbiselerimin üstünde yatıyorum (bazanın altındalar) 🤣

Bende bir zamanlar boyleydim 1.64 boyum 78 kiloydum iğrenç ve ötesi vücudum vardı. Zayıflama ilaciyla zayıfladım. 5 ayda 10 kilo verdim. Şuanda 68.300 kendimi seviyorum. Ama hedefim 65 olmak son 3 kilom kaldi