Kızlar merhaba internetten keten kumaşta elbise ve tulum aldım ama kumaşı gömlek gibi ince iç gösteriyor yani çamaşır rengini gösteriyor ne yapabilirim öneriniz var mı

Babybaby
    Ya çok sinir oluyorum ben böyle olduğunda o yüzden bazı açık renkli kıyafetleri mutlaka görerek almak istyorum elbiseler için penti de falan elbise boyuna göre değişen askılı jüpon mu deniyor öyle bişiy var ondan deneyebilirsin gömlek içlerine ip askılı tercih ediyorum tulum için bişiy diyemeyeceğim

Babybaby Elbise içine ten rengi jüpon ve ten rengi iç çamaşırı giyebilirsin. Tulumda da yine ten rengi lazer kesim iç çamaşırı ile bir denemeni öneririm.

Babybaby Bende keten kumaş çok severim, ten rengi lazer kesim iç çamaşırı kullanıyorum belli olmuyor.

Marbled dediğiniz şeye bakacağım ama iç çamaşırını desenine kadar gösteren bir kumaş o yüzden ten rengi çamaşır be kadar faydalı olur bilemedim

Mirinda bu baya ince bir keten kumaş içimdeki çamaşırın desenine kadar göstermişti umarım ten rengi çamaşır işe yarar teşekkür edeirm

Babybaby en iyisi tulumun içine ten rengi astar diktirmek ve içine ten rengi çamaşır giymek. Benim keten beyaz bir gömlek tarzı bluzum var canım onun içine siyah atlet giyiyorum altına da siyah pantolon veya tayt giyiyorum hem içim belli olmuyor hem de pantolon ile bluz arasında bütünlük sağlıyorum kesmiyor beni yani