Kizlar ya ben adet olmuyorum uc ayda bir dort ayda bir oluyorum doktora gidiyorum diyorlar biz bsy yapamayiz sizin yumurtaliklarinizla alakali bu duzensizlikle iki cocuk getirdim doktor hayret ediyor bu duruma . sizce nasil duzene sokabilirim adetimi yani pek mumkun degilde yine de bi kac tavsiye alayim sizden
Adet duzensizligi
Bircocukannesi_ ya onlar yapmazsa kim yapıcak baska doktora da gittin mi
Bircocukannesi_ tabiki doktor düzene sokacak, başka kim yapabilr ki. Benim kız kardeşiminde adet düzensizligi vardı, aynı senin gibi 3-4 ayda bir oluyordu. Kaç tane doktor gezdi kardesim, en son gittigi doktor kist var dedi. Bekardı o zamanlar, ilaç verdi, aylık ilaç verdi doktor, 1 ay bu ilacı içtikten sonra doktora kontrole gidiyordu. Öyle böyle bir sene içinde düzene girdi adeti çok şükür. Şuan yeni evli. Her ay adet oluyor. Sen başka doktora da git bence.
Bircocukannesi_ Bir sürü hormon ilacı var düzene sokmak için. Doktor nasıl bilmez? Düzgün bir doktora gittiğine emin misin?
Bircocukannesi_ hormonlarinizla alakalı olabilir. Benimde öyle olurdu. Prolaktin hormonu fazlaymış. Kan vermeniz lazım
Rouge yok vala gitmedim
Marbled ya evett benim kadin dogum doktorumdu ama baska birine de gorunmedim acik ca soyliyim
- Düzenlendi
Bircocukannesi_ baska birine de görün cünkü sacmalamıs o cozum bulucak demekki yolunda gitmeyen bisey var onu da doktor bakıcak cozucek insallah düzene girer canım
Bircocukannesi_ bende bekarken öyleydim sende 2 yada 3 kere oluyordum doktor yürüyüş önerdi sonra maydanoz suyu ve soğan suyu önerdi iyi geldi bana o zamandan beri adetim duzenlidir olmam gereken zamanda olurum
Rouge cok saol canim ben aile doktoruma da goruneyim ozaman
Ginger gercektenmi
Bircocukannesi_ gerçekten şuan düzenli sadece iki dogum yaptım onlarda 7 ay hiç olmadım ondan sonra yine düzene girdi ins seninkine düzelir