En sevdiğim elbisem çamaşır suyu ile lekelendi biraz belli oluyor çokta olmasa 😑kumaş boyası alıp kullanan varmı😑

Oksijen elbisen tek renkse yapabilirsin başka türlü tutmaz canim ben pantolonların için kullanmıştim suda kaynatiliyordu siyah renkler için

Nur29 elbisem nar çiçeği renginde olur mu acaba ince bir kumaşı var,💚

Oksijen güzel bir yer bezi olur valla 😛saka Bi tarafa gercekten sevdiğin elbisenin olması cok üzücü cnm üzüldüm ama sanmam boyayla iyice mahvolabilir😔

Oksijen canim bilmiyorum renk tutarmi ,ayrıca bir kaç yıkmayı elinde yikaman gerekicek çünkü rengi akıyor iyice araştır öyle yap çok büyük değilse de hiç riske girme

2bebelianakurt bayram için aldım birazda pahalı😑 misafirliğe arkadaşıma yardım edip bulaşık yıkamak istedim içine çamaşır suyu koymuş üzerime sıçradı köpük 😥

Nur29 normal uzun bir elbise kol kısmına denk geldi bilmiyorum bende çok kararsızım 😑

Malesef çamasır suyu için kumaş boyası çözüm deil canm asidik olduğu için boyasanda belli olucak.

Oksijen belki o sıçrayan yeri bi şekilde kapatmayı denesen ne bileyim böyle incik boncuk işlesen aklıma başka bişey gelmedi 🤷🏻‍♀️

Oksijen tamda soracaktım nasıl oldu diye cok üzücü arkadaşına takıl sakasına elbise borclusun diye 😂

Oksijen Sadece kol kısmına denk geldiyse ben tuhafiyeden pul yada böyle güzel bluz taşları var düğme de olabilir onlari dikiyorum gayet te güzel oluyor model gibi fikir olsun canım

Oksijen tek renkse kumaş boyaları var toz halinde sulandırıp makinenin deterjan gözüne koyup yıkıyorsun elbiseyi bi de renk sabitleyici var yumuşatıcı gözüne de onu koyuyosun ( ama sonrasında makineyi temizlemek için de baya çaba sarfetmen lazım 😑) tam rengini tutturabilir misin ama bilmiyorum inşallah hallolur