- Düzenlendi
En sevdiğim elbisem çamaşır suyu ile lekelendi biraz belli oluyor çokta olmasa 😑kumaş boyası alıp kullanan varmı😑
En sevdiğim elbisem çamaşır suyu ile lekelendi biraz belli oluyor çokta olmasa 😑kumaş boyası alıp kullanan varmı😑
Oksijen güzel bir yer bezi olur valla 😛saka Bi tarafa gercekten sevdiğin elbisenin olması cok üzücü cnm üzüldüm ama sanmam boyayla iyice mahvolabilir😔
2bebelianakurt bayram için aldım birazda pahalı😑 misafirliğe arkadaşıma yardım edip bulaşık yıkamak istedim içine çamaşır suyu koymuş üzerime sıçradı köpük 😥
Malesef çamasır suyu için kumaş boyası çözüm deil canm asidik olduğu için boyasanda belli olucak.
TuGraAnnesi teşekkürler canım 💚
Oksijen belki o sıçrayan yeri bi şekilde kapatmayı denesen ne bileyim böyle incik boncuk işlesen aklıma başka bişey gelmedi 🤷🏻♀️
Kendinibegenmis kol tarafımda ama mantıklı deniyebilirim teşekkürler canım💚
Oksijen tamda soracaktım nasıl oldu diye cok üzücü arkadaşına takıl sakasına elbise borclusun diye 😂
Oksijen rica ederim başıma geldi çünkü öyle kurtardım umarım olur 😍
Kendinibegenmis umarım 💚
Oksijen Sadece kol kısmına denk geldiyse ben tuhafiyeden pul yada böyle güzel bluz taşları var düğme de olabilir onlari dikiyorum gayet te güzel oluyor model gibi fikir olsun canım
Leyliiiiiii teşekkürler 💚 deniyecegim kurtarmak için 💚
Oksijen tek renkse kumaş boyaları var toz halinde sulandırıp makinenin deterjan gözüne koyup yıkıyorsun elbiseyi bi de renk sabitleyici var yumuşatıcı gözüne de onu koyuyosun ( ama sonrasında makineyi temizlemek için de baya çaba sarfetmen lazım 😑) tam rengini tutturabilir misin ama bilmiyorum inşallah hallolur