HurremSultan Kızlar bu sorunun çözümü ne? Lazer dışında evde yapabileceğim Bi cozum varmi biktim ya 🥲🥲🥲
OxyGenn HurremSultan canım benim çevremden gördüğüm kadarıyla lazer de ise yaramıyor bunda. Pek bilgim yok benimde alt bacak yan kısımlar çilek gibi nokta nokta. Üstte kalsın bekleyelim bakalim
OxyGenn HurremSultan bide acaba jiletten dolayı mı kılları kökünden almadığı için içinde kalıp o mu etki yapıyor ndhdjdh bilemedim
HurremSultan OxyGenn Ay ağda yapammamm🤣🤣🤣 bikini için kuaföre gidiyorum ama bacağımı.o kadar uzatamamm😁
OxyGenn HurremSultan himm peki epilasyon cihazları varya cimbizli onlardan denesen. Ben kullaniyorum bacaklarıma 15 20 gün çıkmıyor 🌺
Emommom HurremSultan aslında bir kere uzatıp alsan ağda ile uzun süre çıkmıyor. Tek yük çıkanları da eldivenle alabilirsin. Jiletle alınca çok kötü oluyor. Uzun zamandır bende jiletle alıyordum bi tuhaf oldu. Şimdi uzattım. Ağda yapıcam. Epilasyon Aletiyle de çıkan küçükleri alıyorum
Cicekliperde HurremSultan ay bilemedim ya. Kendim kullanmadığım iÇin. Ama denemekte fayda var . Tabi böyle şeyleri uzun vadeli kullanmak gerek.
Rouge HurremSultan canım benim 💞💞düzenli peeling yapıyor musun peeling ve kuru fırcalama oneriririm ama damarların yakınsa yapma birde mutlaka nem ver sürekli hep nem
HurremSultan Rouge 🌸💕 ya hiç yapmadım inan ki bacaklarım acıyor kestikten sonra tüylerimi yapsam olur mu ki
Eceserena Ben at kılı fircasi kullaniyorum çok memnunum. Bende de ayni sorundan vardi cünkü. Her gün sabah akşam. Yumuşak hareketlerle dairesel bor şekil de 10 14 dk. Sonrq da nemlendirici suruyorum. Duzenli kullanmak lazim tabiki
Rouge HurremSultan bende jilet kullanıyorum canım bisey olmaz tabiki bol nem verdigin sürece birde jileti doğru kullanırsan zaten tahris fln da olmaz hergün kullanılmıyor zaten jilet ikinci üçüncü gün fırca yapabilirsin .ama düzenli kullanmicaksan bosa paranı harcama 1 ay kullandım işe yaramadı gibi bisey degil bu sabır gerektiriyor. onu yapmazsan da mutlaka nem ver yine bacagındaki farkı gorursun tamamen gitmese de etkisini goruceksin nemsizlikten tahristen bile bacakların öyle oluyor olabilir hersey nemle baglantılı
Ask_hosmus HurremSultan fazla uzatmana gerek yok az çok anlıyorsundur ağdanın alacağı boyu, bak ben ağdayla alıyorum 2 ayda bir hamilelikten dolayı az çıkıyo