Sen neden onun peşinden gidiyorsun her defasında biraz kabuğuna çekil kendini dinle konuşma nereye kadar susacak elbet gelecek kaçan kovalanır aynı evin içinde bile olsan erkeklerde avlama içgüdüsü vardır. Kendimi saldım demişsin salma arkadaşım oturup onun için ağlayacağına kalk kendine Bi kahve yap bbir maske yap uzat ayaklarını otur inan ki özgüvensiz bir kadın olursan sana değer vermez. Sende gez sende çocuğunu al dışarı çık evde oturup bekleme. Benim kocam da seninki gibiydi sürekli ailesi yüzünden kavga ederdik ama adamın ailesi şeytan bile olsa ben bişey diyince bana düşman kesilirdi onlara daha da çok düşkünleşirdi. Günlerce yüzüme bakmazdı bende zorla konuşmaya çalışır oturup ağlardım. Önce ailesi hakkında konuşmayı sonra da onun için oturup ağlamayı bıraktım. Kavga bile etmiyorum artık. Konuşmuyor mu canı cehenneme kendi dünyama çekiliyorum, çocuğumu alıp geziyorum. Fark ettim ki ben kavga ettikçe bağırıp çağırdıkça itici oluyormuşum. Susup kenara çekildiğim zaman kendisi pişman oluyor.