Merhaba kizlar happy kids den geldim❤️ İlk kez yaziyorum.. fikirlerinize ihtiyacim var🙏🏻 Biz esimle 3senedir evliyiz toplam 10 senelik birlikteligimiz var. 7 aylik da bir kizimiz var🙏🏻 Evliligimizin ilk zamanlari neredeyse hergun desem yeridir birlikte olurduk. 2-3 gun araya girerse zor dayanirdik. Hamilelikte dusuk tehlikem vardi ilk 4-5 ay yasaklandi. Sonrasinda da ben cesaret edemedim yani 9 ay birlikte olmadik. Doguma girmeden tam 2 gun once de babami kaybettim.. buyuk bir travma yasadim desem yeridir.. ölüm lohusalik anne olmak sorumluluk derken bunlar hep benim boyumu asti.. ilk kez yaziyorum bu arada uzun olabilir nolur kusura bakmayin.. iste 1 seneyi gecti esimde yanaatiginda sezaryenimi bahane ettim sonra oda vazgecti falan.. yeni yeni birlikte olmaya basladik inanin sanki hersey duzelmeye basladi gibi. Kalbim beynim asiri yorgun.. atlatamadim hala ama artik evli oldugumuzun karsilikli isteklerimizin oldugunu dank ediyorum.. duyan ayy nasil yapmazsiniz nasil evlilik bu diyo.. sanki yasadiklarimi bilmiyolardi.. bu dediklerimde ailemden kisiler.. sukur artii yoluna girdi paylasmak istedim ve bir sorum var size iliski sirasinda sanki daralmis gibi hissettim bu mumkun mu Simdiden tesekkur ediyorum🙏🏻