Buzlulimonatam Burda çok sevdiğim insanlar oldu ve tanışmak istediğim de tabi siz de isterseniz 😊ben antepliyim iki prenses annesiyim 23 yaşındayım 6 senelik evliyim sizler de anlatın birbirimizi tanıyalım ❤️
Yorumcuanneniz Buzlulimonatam Bende Mardinliyim , İstanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım 2 buçuk yaşında oğlum var 😂 memnun oldum
Buzlulimonatam Esmerkiz kız hatırlamıyorum bak benim postlarıma daha önce hiç açmadım böyle post ama belki başkasının postuna tanışma maksatlı yazmış olabilirim şimdi yani İnan hatırlamıyorum canım
Esmerkiz Buzlulimonatam Sivas’lıyım 😁 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim.Hollanda da yaşıyorum😁yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😁
Buzlulimonatam Esmerkiz hahaaa yaa alemsin tanıştığıma memnun oldum canım rabbim evlatlarını bağışlasın ❤️
Eskobar Buzlulimonatam 20 cik yaşındayım bir kocam var eylülde 2 yıl olcak😂inşallah iki bebe anasıyam 68 aksaraylıyım alamanyalarda sürünüyorum 1.70 boy 52 kilo dayım imamhatip mezunu sayılırım cv mi döktüm😂
Buzlulimonatam Eskobar olsun ilerde iş ilanı için lazım olur 😂 maşallah canım rabbim evlatlarını bağışlasın tesadüfe bak benim de bi kocam var 😂
Buzlulimonatam Eskobar bu arada Almanya nasıl canım eşimin tüm ailesi orda bizde gitmek istiyoruz da kimisi güzel diyor kimisi gelmeyin güzel değil diyor burda durumumuz iyi hamdolsun aöa eltilerimin laflarına güvenmiyorum bari sana sorayım
TombulHatun Eskobar Ahahahah ben bunu 1 kocam var eylülde 2 olacak okudum dedim aha 2. alacak heralde 😂😂😂
Esmahmet Eskobar Yaa siz aksaraylımıydınız genellikle çok aktifsiniz sizi hep tanımak istemişimdir 😀 bnde aksaraylıyım 20 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yaşında da bi prensesim var ♥️