Buzlulimonatam Deleted_1 yok doğrusu valla içimden gelmiyor sadece oranın olanakları durumu iyi diye biliyorum ama içimden gelmiyor
Deleted_1 Buzlulimonatam aynen ama içinden gelmese yapma çünkü mutsuz olursun orda durumunuz iyiyse hiç düzenini bozma hakkında hayırlısı neyse o olsun canım🌺🤲🏻
Buzlulimonatam Deleted_1 bende seni öpüyorum tatlım rabbim gönlündekini seni yormadan nasip etsin inşallah ❤️
Deleted_1 Buzlulimonatam Allah razı olsun canım rabbim hakeden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah 🌺🥰🤲🏻
Buzlulimonatam Ecivicivokke tanıştığıma memnun oldum canım ❤️ Rabbim evladını bağışlasın evet erken evlenen çok ben erken evlendim mesela ama bira pişmanlığım var tabi senin yaşın bence çok güzel
TombulHatun Buzlulimonatam ya işte herkes farklı düşünüyor bana görede 25 güzel evlenmek için ama daha genç anne olmak isterdim mesela
Buzlulimonatam Deleted_1 amin inşallah canım valla şimdi para için düzenimi bozmak gözüme geliyor zaten ekmeğimiz nerdeyse ordan başka yere gidemeyiz ne diyelim kısmet 🦋
Sahra5 Buzlulimonatam 😁😁 yarışmaya rusdiadan katılıyorum 😄😄 aslen gürcistanlıyım 20 yaşındayım 2,5 senelik evliyim prensses mi prenssmi bilmiyorum ama yakında anne oluyorum in şa Allah😁😁😁🌺🌺
Buzlulimonatam Sahra5 ya maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Tanıştığıma memnun oldum canım😘
Buzlulimonatam TombulHatun ama evlilik yaşı tam bana göre 25 çünkü biraz daha olgunsun iyiyi kötüyü ayırt edebiliyorsun mesela ben şimdi ki aklım olsa asla erken evlenmezdim zaten günün birin de evlenecektim ne diye acele ettim bilmiyorum ateşim başıma vurmuştu sanki 😂
Dbabysmom Selam bende 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1,5 yaşında oğlum var. Hala öğrenciyim okulu bitirmedim bir türlü İstanbul’da yaşıyorum
Buzlulimonatam Dbabysmom hayırlısıyla bitirirsin inşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Tanıştığıma memnun oldum rabbim evladını da bağışlasın inşallah ❤️
mekaninsahibi Ben de yeniyim kızlar yas 32 bekarım Adanalıyım burcum Yay💕 evliligi ben de cok istiyorum Rabbim bana da nasip etsin dualarinizi da beklerim 🤲
Buzlulimonatam mekaninsahibi rabbim en doğru zaman da en doğru insanla evlenmeyi nasip etsin inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bilemezsin. Tanıştığıma memnun oldum canım ❤️