Merve_bolat Buzlulimonatam okuduğum ilk yorumlara baktımda yaşlı hissettim kendimi bi an🤣 ben mersinliyim 27 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum 50 g0nlük bir kızıkam var 🥰
Buzlulimonatam Merve_bolat Ah yerim onu kız bizim yaş 70 olsa ne yazar ruhumuz genç anacım 😅şaka bir yana yaşın büyük değil ki 🥰bu arada tanıştığıma memnun oldum canım ❤️
Merve_bolat Buzlulimonatam benide görseniz zaten 27 demezsiniz çeveemdeki herkes yaşın daha küçük diyor 🤣🤣 valla bebepim var taze anniş sayılırım ama ruhum çocuk bende tanıltığıma memnun oldum canım 🥰🤍
Kubranur Buzlulimonatam bende bu uygulamayı indireli 1 yol oluyor kimse ile tanisamadim…. Aslen Artvin kıyım Kocaeli de oturuyorum 27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim
Buzlulimonatam Merve_bolat ya ne güzel işte valla kimi 18 yaşında ama ruhu 40 yaş neneler gibi hiç sevmem öyle sıkıcı insanları :)
Merve_bolat Buzlulimonatam bende hiç sevemem valla hala utanmadan mesela salıncağa biniyorum hatta salıncaktan insinler diye bekliyorum çocuk biniyorsa 🤣🤣
__MeLek__ Buzlulimonatam Aslen Zonguldak’lıyım ama İstanbul’da oturuyorum. 10 Aylık bir meleğim var. Boşanma aşamasındayım. Bekarım demem lazım artık herhalde 😂
Buzlulimonatam __MeLek__ yaa hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim en güzel kapılarını açsın inşallah senle yavruna 🦋
Fundasu Buzlulimonatam Memnun oldum, Bende Kars’lıyım bir prens annesiyim 30 yaşındayım☺️ İş gereği Bitlis’teyim ☺️
Buzlulimonatam Fundasu ne güzel Bitlis güzel mi rabbim yavrunu bağışlasın inşallah canım. Tanıştığıma memnun oldum ❤️