Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 6 aylık evliyim. Evlenmeden evvel adetim çok düzenliydi. Yılda iki kez mevsimsel 1-2 günlük max 1 hafta gecikmelerim olurdu. Ama şimdi 4 hafta Gecikti. Kit testler negatif kan tahlili negatif hatta geçen hafta ultrasonla baktırdım bebek yok. Doktora Tarlusal adet söktürücü verdi o da bitti hâlâ yok. Evli arkadaşımlarimla konuştum evliliğin ilk 1 yılı olmuş çoğuna sonra düzene girmiş okey ama onların max 15 20 gün. Devlet meselesi oldu annem arkadaşlarım hergun soruyor hasta oldun mu diye😞 kayinvalidem de dahil. O da torun derdinde. Diyo ki az evvel Esra erol da izledim. Kızın te ki evden kaçmış bulunmuş. Annesi diyormuş ki bu bebekken de kaçakti ulstrason da çıkmadı 3 aylıkken göründü demiş. Yani diyor ki hâlâ hamilelik ihtimalin var. Ama bence yok o zamanki teknoloji ile bu zaman ayni mi. Duygularımı yıpratacak umut vererek haberi yok ama izin vermiyoruz tabiki :) az evvel adet söktürücü postlari inceledim sizleri rahatsız etmeden evvel. Maydanoz suyu vs denmis sonuc alınmış lakin çok kanamam oldu parça düştü demiş arkadaş. Maydanoz suyu riskli diye biliyorum Ya düşük yaptıysa ya kayinvalidemin dediği ihtimal varsa🤔 Aklım çok karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Ha bu arada henüz bebek icin bi acelem yok. Hiç korunmadık ama önce sağlığımi yoluna koymaliyim. demirim cok düşük troidlerde minik bi yükseklik var Kilo vermem gerek vs.
Simdiden teşekkürler zaman ayırıp okuyup dinlediğiniz için 🌻💕