Semaaa06 Kizlar çok bilgim olmadığı için soruyorum bu Instagram da kesfette çıkan resim videolar neye göre çıkıyor tam olarak? Mesela bende yemek tarif ve kıyafet çıkıyor genelde, ne araştırırsak o mu çıkıyor ?
bitterdelisi24 Semaaa06 bir tane bile kötu vıdeo izlesen elin değse ıntrgm artık keşfetine sureklı oyle vıdeolar düşürüyor .. yada bitane yemek vıdeosu seyret onla bağlantılı seyler dusuyo
Sept Semaaa06 bende de ergen tiktok videoları çıkıyor. Deli oluyorum. Baktığım şeyler de çıkıyor ama geneli bu şekilde🤦♀️
Semaaa06 bitterdelisi24 dediğin gibi elin bile değse kesfetinde o tarz içerikler çıkıyor ama uzun bir süre bakmazsanda başka asıl ilgi alanları çıkmalı yani değil mi? Offf kafam dolu cumlelerimi bile secemiyorum inşallah anlamışsındır 🙃
bitterdelisi24 Semaaa06 anladım anladım esının kesfetinde acık saçık kadınlar var sanırım .. ya benım abim spor egıtmenı spor salonunda calıstı senelerce evli.. karısı Erzurumlu :) kesfetınde ne kadınlar var spor yapıyorlar kaslı seksi ne bilim ya .. normal böyle şeyler gorunce ne oluyo ? Bikere izler geçer 10 kere aynı seyı ızlıcek hali yok.. kendını neden üzüyorsun yok ızledi yok baktı .. baksın ? Niyet onemlı.. dışardada herkes mını eteklı şortlu vıdeo da olunca ne degısıyor ki .. bosver gerçekten ben ıntrgm kullanmıyorum ama kullandığım zaman kerımcan Samet falan hep onları ızlıyorum.. onlarda neler atıyo :) esım gelıp dese neden ızlıyorsun snanae yani sanane ıstedıgım seyi ızlerım
Semaaa06 bitterdelisi24 evet düşüncelerinde haklısın ama ben kendimi yok izledi yok baktı diye üzen taraflardan değilim ki. Benim eşimle tek derdim bu olsaydı keşke buz dağının görünen bi kismi bu galiba 🙃
bitterdelisi24 Semaaa06 baska sorunlarda bar var anladım.. ne diyeyim Allah herkesın yuvasına huzur versın