Mavii__ Aspirin valla insanlik disi mi bilemem ama saatlerim hep boyle cok nadir 6 da bitiririm her isimi de hallederim alistim artik bu duzene tabi bebegim de olmadigi icin
Aspirin Hulayayla0606 tebrikler askla bu kadar düzenli olamam işten geldiysem dinlenşrim cocukşarla ilgilenirim yemeği aksam 1saatte yetştirirşm
Hulayayla0606 Aspirin aslında bakarsanız çok ama çok yorgunum bazen bütün gün yatıp hiçbir şey yapmak istemiyorum ama gel gör ki o rahatlık bende yok🤦♀️Daha dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum ama bu gidişle birini tutucam çünkü mümkün değil yapamam
Aspirin TombulHatun hiç bos bos ayaklarınızı uzatmak istemiyormusunuz coğu zaman bir ben tembelim sanırım 😱
TombulHatun Aspirin istemez olur muyum yaptığım zamanlarda oluyor ama benim çalışan akrabalarım var evleri o kadar piski çocukluğumdan beri ben sanki elimi evden çeker salarsam evim onların evi gibi olur diye korkuyorm 😂
TombulHatun Cicikiz yok kuzum ben açmadm hatırlamıyorum kim açmış. ben bugüne kadsr 2 tane post açtm 😂😂😂😂
limonnn Hulayayla0606 sürekli annedem de yardım alınamıyor ayıp😂 Hergun yemegimi yapar mısın denmez ki. Mutlaka yardımcı lazım ama o da uyhun fiyat verse bari çalıştığımıza değse
Aspirin Mavii__ normal calısma süresi 8 saattir biliyorsun. Bizim burdaki temizlige gelen kadınlar bile 8saattrn fazla sürdümü üstğnü isterler mesainin
Esmabltt limonnn 1,5 yaşında oğlum var 2 yıldır evden çalışıyorum canım ev iş yemek şirket işi ve çocuk büyütmek çok zor gerçekten ama alıştım rutine oturdu hersey . Önemli olan bebeğime kendim bakıyorum Allah sabrını da veriyor bi şekilde yürütüyorum 🙏
Mavii__ Aspirin turkiyede yasamadigim icin sizin saatlerinizi bilmiyorum. Siz 8 veya 8 den az calisiyorsaniz ne guzel
Hemsireanneizmir limonnn yemekleri aksam yapıyorum ev toparlamasinida ayni şekilde gece işleri daha cok hosuma gidiyor yapıp uyuyorum