Petitebeauty kuzum o ağrı günlerce sürecek ve dayanılacak bir ağrı değil en azından bende öyle oldu..Sabah kalktım ağrı hafifti oğluma kahvaltı yaptırmaya çalıştım ama yerlerde sürünerek…oturunca ağrıyor,yatınca ağrıyor..Ne yaparsan yap şiddet artarak ağrıyor ..doktora gittim eve gönderdiler sonradan dan mide bulantısı , kusma oldu acil hastaneye gittik ama apandist evet bu diyemediler..Bilemiyorlarmış …ultrasonla bakıldı ve acil başka hastaneye yönlendirildi orda da hamilelik varmı diye bakıldı, ben oradayken 4 araç kaza yapmış bütün hastalar o hastaneye geliyorlar diye beni başka hastaneye yönlendirdiler ..yine 3. Hastane de Ultrason yapıldı yine evet sorun apandisit diyemediler gece 1 de acil ameliyata alacağız karna 3 yerden delik açıp ,şişirip sorun ne ise ameliyat edeceğiz hazır açmışkende apandisti alacağız demişlerdi ..Vee sorun apandistmiş ..Ertesi gün öğlen hastaneden çıkış yapmıştım .Bende şu sorun olmustu yalnız sabah 9 da sağ omzuma doğru bir ağrı başladı (karın hava ile doldurunca o basınç yukarı çıkmış ondan kaynaklı olduğunu söylediler) hastaneyi yıkmıştım ama o ağrıyı oğlumu her uyutmada 1 sene boyunca çektim, sonradan geçti..Apandist olsa zaten dururum diye bir şansın yok kuzum ama ihmal de etme git doktora…