Kızlar ela renk istiyorum koyu kahve gözlerim var kullanan varsa çok doğal hiç belli olmuyor diyen varsa bilgi versin azcık ya 😊 içinde kalmasın alıp takayım biraz ama doğal olmalı işte belli olmamalı
Kızlar lens kullanan var mı aramızda
Istanbul merhaba benim de gözlerim miyop uzun zamandır kullanıyorum iyi bir markayla başladım ve çok şükür sıkıntı yaşamadım çok dikkatli davrandım makyaj yaparken duşa giderken uyurken daha dikkatli davrandım sorun olmadı. Sadece bir ara çok uzun süre sürekli kullandığım için göz damarlarımda incelme olmuştu ara vermedi istemişti doktorum. Şuan evde olduğum süre gözlük sadece dışarda olduğum zaten lens kullanıyorum
aydrm şeffaf numaralı kullanıyorum, inan hiçde heves edilecek bişey değil. 20 seneye yakındır lens kullnıyorum ama hiç renkli takmadım heves etmedim dşün yani, istesem numaralı renkli takarım ama yok, okadar basit duruyor ki renkli lens. Ben burdayım diye bağırıyor dışarı düşecek gibi duruyor çok korkunç😟önceden freshlook vardı özellikle o marka inanılmaz yapay duruyor belki vardır doğal duran bilmiyorum.
Manuka10en ay birini takmayı unuttuğunu düşünsene 😂😂 van kedisi gibi kalakaldığını falan kız vazgeçti bence😂😂
Eskobar bir ara renkli lens modası vardı, okadar iğrenç durmasına rağmen herkes taktı, artık renkli renk modası da geçti zaten, herşeyin doğalı güzel. Bence de vazgeçse daha hayırlı olacak🤭 birde okadar rahatsız bişey ki gözlerim bozuk olmasa çekilecek dert değil inan. Gözde kuruyor bazen, rahatsızlık veriyor, batıyor falan. Kayınca net göremiyosun. Birde gözlere zararlı hiç gereği de yok.
- Düzenlendi
Herseyimize şükur edelim öncelikle , herkesin ayrı yuz guzelligi ve karekteristligi var bende bazen kendimde şu var filan diyorum , ama sonra diyorum ki , şukurler olsun siz oldugunuz gibi guzelsiniz dogalliginizi bozmayin hic lens kullanimi bi müddet sonra bildigim kadariyla zararli oluyor 😒 helede dr tavsiyesi üzerine alinmayan lenslerde dikkat etmek gerekir.
aydrm renkli lensler doğal durmuyor kardeşim almış orijinal renk olmadığı çok belli :)