Kızlar orgazm olunca bazı kızlarda fışkırıyormuş bazılarında dada akıntı şeklinde oluyor sizde fiskirma oluyormu bendemi anormallik var
Boşalma fisssessss😅😅
Kelebekler ben fışık fışık attırıyorum
Aslan o fisik fisik artırdığın zevk suyumu
Kimse yokmu
Uyudunuzmu
Kelebekler yat uyu bacım yok öyle fışkırtma falan yazarların hepsinin troll olduğuna kalıbımı basarım😂🤣fıskiye mi bu fışkırtsın
- Düzenlendi
Kelebekler ben bir attırıyorumki direk adamın yüzüne 😂
artık bu durumdayım
Kelebekler kuzum burda duvara fışkırtanlarıda duydum 😆 valla 4 yılı aşkındır evliyim çoğu ilişkididede orgazm olurum ama daha fışkırtamadım 😅😅 sadece şeffaf akıntı geliyor işte
Kelebekler ben bu fışkırtma olayını prn yalanı sanardım bekarken ama evlendim 8 9 ay sonra bende olmaya başladı her ilişkide olmuyor ama 5 in 1inde oluyor kadınların g noktası var oraya baskı sonucu oluşuyormuş araştırmıştım orgazm sırasında oluyor
Kelebekler Kız onlar işiyorlar boşaldık sanıyorlar 😂
Kelebekler Fışkiyeyi kim kırdı
DramaQueen yani mantıken böyle ne olacaktı baska dimi 🤣 diğeri mantık dışı ya az çok neyin ne olduğunu biliyo herkes
Kelebekler hortumla su atar gibi bazen kesinti oluyor fışılıyor bşraz sonra devam 😂😂😂ay tövbe estağfurullah Nasıl beceriyor acaba fışkırtanlar 😂 çok güldüm ya eğer fışkırtan varsa bende anormal taraftanım 😂
Kadınlar da fışkırır tarzda boşalabilir bununla ilgili araştırmalar var😏İdrar yolları etrafındaki bezlerden salgılanan sıvı tam da erkeklerde ki gibi 1 ile 5ml arasında boşalma olduğu görülmüş. Kadınlarda görülme sıklığı %10-54 arasında. Squirting deniliyor.
Boyle sorulara nedense birsey denmiyor😁😁
LingardiumLeviosa oda bize denk gelmez 😁 yanı istemezdım heralde fıskırtmayı