Kizlar selam, gittiginiz denizinden kumundan yemeginden temizliginden memnun kaldiginiz ozellikle Antalya’da bir otel oneriniz olur mu? Ben balayinda Antalya Manavgat’ta Terrace Elit Resort’e gitmissim; 4 4luktu. Ama ayni yere gitmek istemiyorum. Hani bir oneri atesleyin bana💌
Deniz tatili-otel onerisi?
Bosunadelirmedik Antalyayi bilmiyorum ama datçanın palamutbükü koyu muhteşör. Hayatımda girdiğim en iyi denizdi. Datçanın kendisi de cok guzeldir zaten.
Bosunadelirmedik Asteria kremlin palace biz 2 sene gittik son 2 senedir pandemi ve pahalılıktan dolayı gitmiyoruz balayı ve sonraki sene de gitmiştik bayıldık ama şuan fiyatlar uçmuş durumda 4 gecesi 15bin filan bütçenize uygunsa bakabilirsiniz.
Bosunadelirmedik swandor topkapı palas. 2 defa gittik, çok memnun kaldık.
TombulHatun cesaret edip bakamadım bu sene fiyatlara 🤦🏼♀️ çıkmış mı 15 binlere.
Tuı magic life Belek kesinlikle tavsiye ederim her şeyiyle mükemmel bir otel 🌸
Bosunadelirmedik otel değilde biz balayında kalkan Kaş ta villa tutmuştuk çok memnun kalmistik fiyatları tam bilemicem ama o tarz bı yer bakabilirsin rahat oluyor çünkü 🥳🍀 hatta villagezegeni sitesinden
Eybul şimdi baktm vallahi 14800 filandı haziran ayı için Ekimde 11e düşüyor 😂😂
TombulHatun haziran ve ekim fiyatları buysa, temmuz ve ağustosu düşünmek bile istemiyorum 🤦🏼♀️ çok güzel otel de yani o kadar da değil ya
Bosunadelirmedik anor otele gittik bayramda çok iyiydi Antalya Manavgat’ta o da biz çok memnun kaldık tavsiye ederim ☺️
Bosunadelirmedik antalyada çok yere gittik çok öyle aman aman memnun kaldığım bi yer olmadı ama ordan marmarise geçmiştik eşimin konferansı vardı şirket konaklamayı biz kendi masraflarımızı karşıladık D-maris yok böyle bi yer miami sahili gibi hayran kaldık hizmetinden yemeklerine odalarından servislerine 4/4lük herşeyiyle fakat normal zamanda giderseniz çok pahalı bi yer