• Öneri
  • Deniz tatili-otel onerisi?

Kizlar selam, gittiginiz denizinden kumundan yemeginden temizliginden memnun kaldiginiz ozellikle Antalya’da bir otel oneriniz olur mu? Ben balayinda Antalya Manavgat’ta Terrace Elit Resort’e gitmissim; 4 4luktu. Ama ayni yere gitmek istemiyorum. Hani bir oneri atesleyin bana💌

Bosunadelirmedik Antalyayi bilmiyorum ama datçanın palamutbükü koyu muhteşör. Hayatımda girdiğim en iyi denizdi. Datçanın kendisi de cok guzeldir zaten.

Bosunadelirmedik Asteria kremlin palace biz 2 sene gittik son 2 senedir pandemi ve pahalılıktan dolayı gitmiyoruz balayı ve sonraki sene de gitmiştik bayıldık ama şuan fiyatlar uçmuş durumda 4 gecesi 15bin filan bütçenize uygunsa bakabilirsiniz.

TombulHatun cesaret edip bakamadım bu sene fiyatlara 🤦🏼‍♀️ çıkmış mı 15 binlere.

Tuı magic life Belek kesinlikle tavsiye ederim her şeyiyle mükemmel bir otel 🌸

Bosunadelirmedik otel değilde biz balayında kalkan Kaş ta villa tutmuştuk çok memnun kalmistik fiyatları tam bilemicem ama o tarz bı yer bakabilirsin rahat oluyor çünkü 🥳🍀 hatta villagezegeni sitesinden

Eybul şimdi baktm vallahi 14800 filandı haziran ayı için Ekimde 11e düşüyor 😂😂

TombulHatun haziran ve ekim fiyatları buysa, temmuz ve ağustosu düşünmek bile istemiyorum 🤦🏼‍♀️ çok güzel otel de yani o kadar da değil ya

Bosunadelirmedik antalyada çok yere gittik çok öyle aman aman memnun kaldığım bi yer olmadı ama ordan marmarise geçmiştik eşimin konferansı vardı şirket konaklamayı biz kendi masraflarımızı karşıladık D-maris yok böyle bi yer miami sahili gibi hayran kaldık hizmetinden yemeklerine odalarından servislerine 4/4lük herşeyiyle fakat normal zamanda giderseniz çok pahalı bi yer