Matruskaa Polyannacilik Kız yanı böle o kadar sacma seylerkı ınanamazsın ya bn hala şoklardayım bı ınsan bu kadarmı olur dıye kım ne dese ınanırım yanı yaparlar 😁
TombulHatun Matruskaa kız çok sabırlısın ben olsam kesinlikle söylenirim anne ne oldu odandaki tv mi bozuldu derim 😂 Allah kurtarsın
Matruskaa TombulHatun Canım anlıyomukı bı sorsana sen bana 😁😁 Gıtmıyor gece bıle kalkıp ortalıkda dolanıyor dun aksam esıme sölüyor gece ustunu acık yatmıssın bn örtüm üşütürsün falan dıyo
Matruskaa Polyannacilik Hayırlısıylan 2 3 ay daha sonra kurtulacam ıns 😁😁 Ben zaten kendımı bılıordum kayannayla oturamam ama bu kadarda tahmın etmıyordum görüldü ydandı ve onaylandı bu zülme katlanılmazmıs 😁
Polyannacilik TombulHatun evinde bakacak çocuğuna o zaman milletin kızlarına veriyorsa karismicak daha neler ya
TombulHatun Polyannacilik bence de bu kadar kıskanacaksa ayırmasınlar dizlerinin dibinden oğlullarını
TombulHatun Asminnnnn eşin annene desin bir günde elinden tutup seni parka sallanmaya götürürüm küsme diye 😂 ne değişik insanlar var ya parka gitmek istiyorsan çık kendin git adam karısıyla başbaşa gitmek istemiş yani
Asminnnnn TombulHatun kız b3nde çocuğu götürdüm parka eşimde benimle geldi diye kıskançlığı baş başa da gitmedik🤣
TombulHatun Matruskaa aaa edepsizlik resmen ben olsam bu akşam donla yatarm eşimle gelsin bi içeri belki utanır 😂 kız kilitlesene kapıyı ben kilit bile olmasa koltuk dayarm kapının arkasına ne münasebet gelip yanımdaki kocamn üzerini örtecek
Asminnnnn Polyannacilik yok canım ya zaten o da bizi parkta gördü kıskandı kendisi bizd2n önce kızıyla çıkmış bende eşimle çıktım diye kıskandı
Matruskaa TombulHatun kapıyı kılıtleyemıyrm yan odada cocuklarım yatıyor gece çiş için su ıcın gelıyolar 😁 Kadın ölecek hasedınden ya cok terbıyesızce bı yaklaşım sölüyorum anlamıyo gelme dıyrm yok
Asminnnnn Miskin2 evet ya mesala ben eşimle tatil için plan kuramıyoruz çünkü hemen küsüyorlar bizi de götürün diye balayına gidecektik eşimle düğünden sonra kaynanam kalktı ilada kızımı da götürün diye eşimde bu yüzden anne gitmeyeceğiz dedi
TombulHatun Matruskaa he çocuklar kendi gelecek kadar büyükler o zzaman olmaz tabi. kız bi gece uyuma bekle gelmesini tam odaya geldiği an kalk anne ben içeri geçeyim buyur gel sen yat de aklı çıksın korkudan 😂😂😂
TombulHatun Asminnnnn tamam işte eşin desin anne ne sallanmak istiyorsan bir gün çocuk yerine seni götürürüz desin bir aile saadeti yaşatmıyorlar 😂😂
Asminnnnn TombulHatun inanki hayır demwz çünkü kendi torununu kıskanan birisie kimi görse memet artık bizimle ilgilenmiyor kızı doğduğundan beri diyen bir insan