Eskobar Cansu37 yumurta tembelliğinden bahsediyorsun galiba zordu galiba tedaviyle oluyordu ama emin değilim
Kirpapatyasii Cansu37 polikistik overden kaynAkli yumurta tembelligim var ilk cocuguma tedaviyle sahip oldum. İkinci kendiliginden oldu hatta hic beklemiyorduk. Adet goren her kadin Allah’ın izniyle bir sekilde hamile kaliyor
papatya_ Cansu37 benim canım yumurta tembelliği ayrıca kist vardı ve 3-4 ayda bir adet olurdum evlendim 8.ayda hamile kaldım sadece âdet olmak için soğan kürü kullandım başka bişey yapmadım
Cansu37 Kirpapatyasii ovulasyon testindedw yumurtalamam gozukuyor ama anlamadım ymurtalıklarım yavas calıssada yumurtalama cıkarmı ki
Cansu37 Kirpapatyasii evet iste yumurtalıkların yavas calısıyor dedi ve tarsul ilac verdi ama kullanmadım bal tarcın cörek otu karısımı yapıp ondan yıcem yumurta tembelligine bireber iyi diyolar çogu kişi onla hamile kalmıs
Peki Cansu37 doktorun verdiği ilacı reddetmek pek mantıklı değil verdiği ilacı kullanın Allah korusun yumurtalıklarınız iyice tembelleşir hamile kalmanız daha da zorlaşabilir elbette doğal yöntemler de etkilidir ama bu bir olasılık.
Cansu37 Peki ya sadece 1 ay 54 gun mu ne olmamıstım suan 33 32 gunde oluyorum duzeltı zaten tarcın bal corek atı karısımı yicem daha faydalı
Ela-12345 Cansu37 Eğer ilaç kullanmak istemiyorsanız , Bence bir İbrahim Saraçoğlu’nun magazasına gidin orda asistanları oluyor onlar sonuçlarınıza göre size kür öneriyorlar ve diyet listesi veriyorlar .
Bisaniye Yumurta tembelliği var bende buna sebep olan Polikistik over sendromu. Hemen hamile kalabildim ben. Umarım sizde hemen kalabilirsiniz. Mucize doğadan setlerinden kullanmanızı tavsiye ederim.
papatya_ Cansu37 adetim bittikten 15 gün sonra başladım sabah akşam 1 soğanı 1 buçuk bardak suda kaynattim soğuyunca içtim 15 gün devam ettim adet söküyor canım bu ne enfeksiyon falan varsa temizliyor ne kadar doğru bilmem ama hamile kalmana da yardımcı oluyormuş