ketenprenses Evet laf arasında arkadaşlarla sohpet ederken arkadaşımın ablası 500 TL ver gelip temizliyeyim dedi ama bana çok geldi yaaa en fazla 350 TL verebilirim yaaa
Mirinda ketenprenses istanbuldayım, Devamlı gelen abla 350′ye geliyor. Ama boş ev temizliği için 450-500 istiyorlar.
Bisaniye Ev yeni mi yapıldı? Öyle olunca biraz fazla istiyorlar inşaat temizliği olacak diye. 250-350 arası geliyor bulunduğum şehirde. Ancak inşaat temizliği için 500 falan istiyorlar.
Aslan ketenprenses ankaradayım ev temizliği 300 ama inşaat hali veya yeni boyanmış ev 400den başlıyor demişti yardımcı ablam
duy1se Aslan Ankara’nın neresindesiniz bende birini arıyorum gelen kişi eli hızlı mı her işi yapıyor mu
Lagosiyawo ketenprenses bana 15 güne bir bayan geliyor dip bucak temizlik perde ütü cam herşeye giriyor 450 tl armuttan çağırıyorum istanbuldayım fakat benim ev dubleks ama ğst katta sadece bi oda ve wc banyo var 5+2 ev yani seninki boş ev olacak kaça gelir bilmiyorum bak armuttan istersen güvenilir ben çok memnunum
pompirikya ketenprenses benim akrabam gidiyor 400 TL idi en son eğer olur dersen ona söylerim oda Yıldırım’da oturuyor
Yavrukedi ketenprenses canım boş evi 500₺ temizliyorlar hani içi çok pisse filan . Ama gündelik için 250 300 geliyor .
Aslan duy1se aydınlıkevlerdeyim ama abla sincandan geliyor 1 günde inşaat temizliğini bitirdi ben memnunum