Cogu kez bu tür sorular soruyorum ama bilgisi olan yazsın kızlar ben gusülsüz gezmekten cok korkarım daha yeni duş aldım eşim biraz yanaştı canım hiç istemiyordu ne yalan söylim utanarak yazcam ama eşim arkadan sadece sürtmeye calıştı bi beş dkika sonra işi cıktı gitti bende herhangi bir ıslaklık yoktu oda zaten boşalmadı sadece arka kısmım sürtünmeden olsa gerek nemliydi ama hiç istemiyordum onu bile. Tekrar gusül almam gerekie mi
Gusül şartmı
Havalarda sıcak nasılsa gır cık 5 dkka suya nıye kafana takıyosun 😀
Colahusu yani sen bı zevk ve haz almadıysan gerekli değil
Colahusu Hanefi ve şafii mehebinde “cimâda inzal olmaması gusül gerektirmez” diye bir fetva vardır. Yani bir ıslaklık, akıntı vs yoksa ve penis hiç bir şekilde içeri girmemişse gusül abdesti bozulmamıştır. Fakat afedersiniz boşalma, orgazm ve ıslaklık hiç olmadığı halde penisin ucu dahi girmiş olsa cinsi münasebet olduğundan gusül abdesti bozulur ve tekrar abdest icab eder. 🌿
Polyannacilik benim içim rahat etmicek galiba alırım yinede 😅
Mirinda Oyle dememeliyiz cunku her seferinde icim rahat etsin diye vesveseye yenik düşeriz o zaman.
Colahusu siz ilişki olduktan sonra yikandiniz tekrar mi yapmsya çalıştınız anlamadim,
zarifhanim yorumlarını çok dikkate alıyorum nedendir bilmiyorum güveniyorum sana ve bilgilerine çok samimi ve içten geliyorsun bana. 🌿🤍
Sevdalugunhicsarmadi hayır canım normal sabah duşumu alıyordum oda yataktaydı duş sonrası rutin yağlarımı kremlerimi sürerken yanaştı hoşuna gitti yoksa ilişki yaşadık diye girmemiştim duşa. Ne olduysa dıştan sonra oldu
Bsrkaya Çok teşekkür ediyorum, yanlış yöne fetva vermekten Allah’a sığınırım. Fıkıh ve mezhep kaidelerinde ne ders gördüysem ve araştırarak öyle yanıt vermeye çalışıyorum 🌿☺
Matruskaa ya inan ben anlayamıyorum bu tarz soruları buraya yazana kadar girse çıkmıştı elli kere 😅
zarifhanim yaaa vallaha çok güzel. Aslında çok imreniyorum böyle dinimizi bu şekilde telaffuz edenlere, din konusunda çok fazla bilgiye sahip olanlara ama kendim yapamıyorum. Sen ders de alıyormussun ayriyeten. Gerçekten hep özenmisimdir. Senin gibi kızlar yüzleri de çok temiz oluyor icleri de, böyle masum saf tertemiz oluyorlar.🌿 Rabbim bana da nasip etsin inşallah.
🤍
Lagosiyawo ewet tereddutte kalsam tekrar yıkanırım 😁 yıkanmak ıstemıyosam kı ust uste yıkanmayı sevmem zatı ugrasamam adama dur dıyorum yanalma bana 😁😁