Deli-hatun Cansu37 şaka yapıyosun😯 bende tosya yolunda oturuyorum yukarı tarafta öz akkaya’nın üst tarafındayım
lkmelms Pinkayse 27 yaşındayım 2 senelik evliyim doğurduğum çocuğum yok ama 6 yaşında bi oğlan(kedim) anasıyım. Çanakkale de yaşıyorum💕
Deli-hatun Matruskaa akraba çıkmayız herhalde yaa benim bu tarafta oturan akrabam yok varda eşimin teyzesi ve kuzeni oturuyo başkada yok
Matruskaa Deli-hatun Korktugum seylerden biridir yanı böle fake nıcklerle buralarda bı akraba yada tanıdıkla karsılasmak 😁
Deli-hatun Cansu37 ay yakınmışız da valla bende gazibey pastanesinin imalathanesinin karşısında oturuyorum yukarı tarafta
Sedefyrs1101 Balıkesir de yaşıyorum 24 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim 10 aylık oğlum var 2.ye hamileyim🧚♀️😇🥰
Sedefyrs1101 taricat Evet merkezdenim 😇 Ama köye gelin geldim köyde oturuyorum merkeze 15 dk 🧚♀️ Sen hangi ilçedesin?
Deli-hatun Cansu37 olurmu olur ama ben aşağı tarafa pek inmiyorum 2 tane bebişim var sadece sağlık ocağına gitmek için iniyorum aşağı tarafa onuda arabayla gidiyoruz. Ama tanışmak arkadaş olmak isterim seninle sende istersen eğer 🥰