Cicekliperde TombulHatun bebeden sonra duş almak lüks oldu bana onları hiç düşünemiyorum 😂 ama kocam depresyonda . İlgisiz kalmış 🤪 ben dümdüz bir insanım o yüzden farklı geliyor böyle şeyler 😂
Yavrukedi Liyolo benimde eşim utanıyor ashsjk değişik adam benimki😂 aç agzını kapa gözünü devamı gelir 😂
TombulHatun Cicekliperde korkma tamam sustum taktiklerim bana kalsın görende prof sanacak beni tövbeler olsun vallahi çoğu çenemde benim 😂😂
Lagosiyawo Liyolo ilk zamanlar bizdede vardı o utangaçlık ama özel bi gecede hazırlık yaptım yemek yedik hafifte alkol alınca uçtuk tabi o gün bu gündür o bana ben ona yaparım 😆 farklı bi heyecan geliyor adım at mutlaka
Lagosiyawo TombulHatun ben meyveciyim aşko 😆😆 ay tövbe görende döküyorum sanar ben sek seviyorum bişey dökmeden 😋🤣🤣
ddbbee_5 Liyolo aynı şeyden bende muzdaripm benim eşimde istiyor 3 4 kere denedim midem kalktı dahada yapamıyorum nedense iğrenç geliyor ben ona yapmayınca onunda yapmasını istemiyorum tek taraflı olmasın diye
Gizemlikiz ddbbee_5 aynen bende sen gibiyim esim istiyor ama artik oda demiyo benden hamle bekliyor galiba ama ben cesaret edemiyorum birde gunah mi diye de dusunuyorum
Emommom Liyolo söyleme anacım söylersen işin heyecanı kalmaz 😂 adam uzanırken git ok kafanı neye uğradığını şaşırsın 💃🏻