Çıldırmak üzereyim !
taricat Erkekler öyle bir varlıklar ki bizleri sadece seç objesi olarak görüyorlar onlara göre hicbirsey yapmaya hakkımız yok. Ne kadar banel bı düşünce. Hocalar da bu yönde sen bir yerini sergilememissin kafanı açıp paylasmamissin bir et parcasi yok neye bakıp da haz alip da sana mesaj atma gereksinim de bulunup birde bunu yapan sensin diyebiliyorlar . Gerçi hoş öyle atsan bile kimse bunu diyemezde misal veriyorumm . Yavsamak isteyen kisi bı ota dahi yavsar. Öyle pisler. Ultrason fotoğrafina birşey diyemiyorum çünkü bu çarşaflar arasında nasıl bir dava bilmiyorum ama bana sorarsan. Bence benim için hiç bir anlam ifade etmiyor. Hamile bir annenin sevincini paylaşması mutluluğu diye düşünürüm vee seviniriim AA çarşafli ne atmış. Çok ayıp vesare bunlar bana göre değil. Öyle zihniyetli insanları da doğru bulmuyorum. Sen çarşafa girdin diye, insan olmaktan vazgeçmedin. Seninde isteklerin arzuların düşüncelerin beğenme iç gudulerin var. Herkes yaparken sen bir carsaflisin diye bunu bazz alıp kimse seni bir ot gibi yasamani düşünmesin. Sen herşeyden önce bir insansın. Her insanın olduğu gibii. Herkesin yapma özgürlüğü olduğu gibi seninde var. Ver tabiki yapıcaksin. Kimseyi takmaa. Sen yolunda ilerlee. Çarşafı biz bile giyemedikkk. Hele ki bu zamanda çarşaflı olabilmek gerçekten çok zor. Helal olsun ki sen bunu başarmışsin. Millete de eleştirisi düşmüş. Kimsenin yorumlarına takılma 🌿🤍
taricat boyle insanlar yuzunden musluman karsitlari çoğalıyor. Dinimiz hisgoru guzellik dini imen bunlarin yaptigina inanamiyorum. Herkes kendi kusursuz mus gbi birilerini yargiyor. Hkca diye cikan saklabanlar büyü muska yapiyor. Cinsellikte performans arttirici dualar okuyorlar. Etram muslumanlik adi altinda sapik dolu. Alenen iftira atmak. Kişinin eşine dil uzatmak ne el insaf.
taricat Çok doğru sanki farzlar allahın yasakları sadece biz kapalılar için var.sanki açık olursak bütün günahlar farzlar bizden düşüyormuş gibi.Benim demek istediğimde tamda bu acık ve yollu kadınlara gıkları çıkma yapma etme bak günah vs demezler ama biz bi kapalı carsaflı fotoğrafımızı koyarız aman aman koyma koyma günah yanarsın ayıplarlar uygun düşmez demeye kalkarlar neden peki niye bütün günahlar bizim için var gibi…Açık olur için iman dolu olur allah yasaklarını günahlarını bilir uygular eyvallah ona bişey demiyorum sözüm onlara değil.kapalı olur herkesin arkasından konuşur gıybet yapar iki yüzlülük yapar elin erkekleriyle hahaha hihihi konuşur çekinmez işte ozaman uyarırsın işte ozaman açıkta uyarılır.günah herkese var açıkğada kapalıyada lütfen şu allahın yasakları birtek biz kapalılar için var sanmayın yeter ya…
- Düzenlendi
Yasak_elma canım günah ve yasaklar sadece kapalılar için değil tabiki bütün müslümanlar içindir ama mesela kapanan bir insan saçı, vücut hatları gözükmesin diye kapanıyor değil mi? Yani saçın açıp dışarı çıkarsan tabiki uyarırlar çünkü normalde kapalısın, eltim kapalı bahçede saçı biraz gözüküyordu söylemedim sonra kendisi farkedince neden söylemiyorsun dedi çünkü gözükmesin diye kapanmış yani açacaksan kapanmanın bir anlamı yok. oje süren, alkol alan veya ne bileyim yeni moda olmuş ya saçını önden gösterenler var onlar bana çok saçma geliyor hani istiyorsan açılırsın tesettürü kirletmenin bir anlamı yok. Sonra diyolar kapalılar açıklardan fena halbuki fena olanın tesettürle ilgisi yok ama neyse işte bu insanlar yüzünden söyleniyor bunlar. Kafanı kapattın oldu bitti değil usulünce yapılması taraftarıyım ben.
Fotoğraf paylaşmak falan bana saçma gelmiyor isteyen paylaşır benimde hesabım açıktır Instagram’da (tesettürlü değilim) mesaj atan oluyor ama ya istek kutusunda kalıyor ya da direkt engelliyorum.
Limonlupopkek evet dediğiniz gibi İslamdan sogutuyorlar bu şekilde insanları… Müslüman olmayı herkese dindarlık taslayip en ufak hatası olanı gördüklerinde ağzına geleni söyleyebilmeyi zannediyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyelim 🤷🏻♀️
Kuzulkurt takibiki allah için kapanıyoruz onda şüphe yok ama bazen gercekten dediğim gibi yapiyorlar (kapalı olduğum için biliyorum)yani şöyle söyleyim kadın kendi kızına bakmıyor(kızıda kapalı ama balkona tişörtle çıkıyor başı açık) bana gelip günah diye ahkam kesiyor bende ben buna kızıyorum.biliyorum günah olduğunu bende bile isteye zaten oan ani bi durum olsa asla balkona başım açık çıkmam cok şükür bunun bilincinde bi kapalıyım hakkıyla kapanmaya calişıyorum elinden geldigince. benim anlatmak istediğim bilhassa bu canım .
Yasak_elma o zaman herkes önce kendine baksın de muhattap olma. Sen sadece kapalılar mı var günah falan deyince öyle açıklama yapmak istedim 🙂
Kuzulkurt anladım canim yazarak bukadar anlatıliyor aslında daha cok söyleyesim varda dedigim bi yazarak söylenince cok başka anlaşıliyor konu🙂🙂