Nietzsche Bisaniye favori şarkım moduma göre değişir , ama kategori olarak paylaşamam burda .sonra gidip ünleniyor sevmiyorum 😂
Matruskaa Ay o kadar cok varkı hangısını yazsm bıelemedım 😁 Yıldız tılbe baş tacı zaten cok severım hakan altun arif susam falanda cok severım 😁 genelde yenı cıkan sarkıcıları pek sevemıyorum eskıler heo daha guzel
Bisaniye Cleopatra Bende keman çalarım. Kelimeler olmadan nasıl bu adam her hamlesinde benim ciğerlerimi yakıyor anlamıyorum 🥹
Deleted_1 Bisaniye onu da çok seviyorum gerçekten bazen ne dediğini bilmesen bile huzur veriyor ses müzik 🥰🌺
Sokaklambasi Bisaniye [ Benimki bu aralar bu. Haaaas*ktirbe kısmına klipteki amca gibi eşlik etmemek elde degil🤣
Deleted_1 Kuzulkurt ben bütün şarkılarını çok seviyorum CD olarak var arabada nereye gitsek açarım yol boyu dinlerim
Akrep Bisaniye uzun süreli favorim yok genellikle sevdiklerimi canını çıkarana kadar dinler ve bıkarım. Son zamanlarda hissettirdikleri duygu sebebiyle; 🥲🤍 Eskiden kalma anısı için sevdiğim şarkı; ❤️
Cicekliperde Bisaniye Gül belalıdır gülün gözü eladır Gülümden ayrı yerde gönül dardadır Yar bana dargındır yarime ben sevdalı Yarimden başka yar sevenin kalbi taştır