Cleopatra Miskin2 Müge anlıyı şuan çok iyi anladım ,ısrarla anlamamak için direnen birine son isyan mesajım😂😂😂
bitterdelisi24 Cleopatra yorumları okumadan yorum yazdım :) tek böyle düşünen ben degilmişim demekki sevındım :))
Cleopatra Emommom Kaynanasını kıskanmıyor yemeği orda yiyor rahatı bozuluyor,ikisi de kaynanayı kullanıyor,kaynana bunları bilse inme iner😂😂
Emommom Cleopatra yazık kadında seviniyor gelinlerim bana geliyo beni seviyor diye 😂 üzüldüm bak şimdi. Haftanın 2 günü evde yemek hazırlamak zorundasın. Malzeme gidiyor gaz yanıyor. Düşünsene çok korkunç. İğrenç elti püğ 😂
Cleopatra Emommom İşte Allah evladın da,gelinin de merhametli,vicdan sahibi ,hayırlısını versin…Biz ne desek boş o yine kayınvalidesinde yiyemediği yemeklere, hafta sonu bahçede kaçırdığı kahvaltılara yanacak😅😂
Dolunayy bayangamzelili İstemediğiniz ortamda istemediğiniz kişilerle tabi ki durmak zorunda değilsiniz ama hala anlamıyorsunuz kayınvalidenizin evine geliyor ve istemiyorsanız siz gitmeyin . Ek olarak kışın annesinin yüzüne bakmıyor ,yazın geliyor diyorsunuz aralarındaki problem yine onları ilgilendirir sizi değil. Siz niye üzerinize vazife olmayan şeyleri bu kadar dert ediyorsunuz . Sizin derdiniz kırılan oyuncaklar falan değil ,hiç sanmıyorum !.. Derdiniz eltiniz ve çocukları. Kendi yeğeniniz canınız kanınız olsa böyle dert edeceğinizi hiç sanmıyorum. Ayrıca lütfen çocuklara eltinizin veya kaynınızın çocukları diye bakmayın . Onlara masum birer çocuk gözüyle bakın . Eltiniz ile aranızdaki problemlere çocukları dahil etmeyin.
Aynnkrdsm bayangamzelili E seninde çocuğun var eşinin yeğenleri onlar. Ne guzel cocuk cocukla büyür. Her ne kadar eltinle konusmasan da kuzenlerin bir arada buyumesi cok guzel birsey. Çok büyük konuşuyorsun bak ileride senin cocuklarin da bir yerde istenmez. Üzülürsün.
bitterdelisi24 bayangamzelili neden gelmeleri senı rahatsız edıyor gelsinler ya ıster uc cocuk olsun ister 10 cocugu olsun … adamın annesının evi isterse hergun gelir , eltin isterse hergun kaynanasında kalır.. bu seni bağlamaz ki
Emommom bayangamzelili nasıl da sadece işinize gelen şeylere cevap gelmeyenlere cevap vermiyorsunuz ama. Haklı olmadığınız için tabi. Verebilecek bir cevapta olmuyor doğal olarak.
Dolunayy bayangamzelili Durumu kötü biri değilim üzülmem böyle şeylere diyip ,bana yazdığınız yorumda kırılan oyuncaklar için para veriyoruz diyip hesabını yapıyor olmanız . Kendinizle çelişiyorsunuz :)
Mirinda bayangamzelili ay saçma sapan konuşmayın allaha aşkına haklı olduğunuz iğne ucu kadar yer yok. Madem ortak alanda sizi rahatsız etmeye hakkı yok sizde her gün gidip kayınvalidenizi rahatsız etmeyin. Gerçekten çok komiksiniz bir de ciddi ciddi sinirlenip yazmışsınız buraya ya. Size ne o da annesinin evine geliyor size ne?? Bir de şöyle mi söylesem böyle mi söylesem diyorsunuz hiçbir şey söylemeye hakkınız yok. İnsanların hem evine gelip gidene hem çocuklarına laf söylüyorsunuz, eşinizi dolduruyorsunuz bu kadar da art niyetli olmayın ya.
bayangamzelili Mirinda ben kendi evimde yendiğimde çağırıyor gelin beraber yiyelim diyr ben hazıra konmuyorum ki orada çocuğuma baktıklarında yemeği yaparım temizlerim evini süpürürüm sizce birşey yapmıyor muyum ? Oğluma baktıklarında yapıyorum
Mirinda Cicikiz Cicikiz gerçekten ya o kadar insan söylediği şeyin saçmalığını yazıyor hala kendini haklı çıkarma çabasında çok garip😂
Goat bayangamzelili valla haklı olduğunuz tek nokta yok. Öncelikle çoğu kişinin çocuğu yaramaz ve bir şekilde işlerini yoluna koyup yapması gerekenleri yapabiliyor çocuğun yaramazlığını bahane edinip orada hazıra yemek yemeye alışmışsınız, kayınvalidenize gelen misafir demeyeceğim kendi oğlu ve anasının evi kaç gün gelecek sizden izin kağıdımı alacak onunda evi sayılır bundan sizene… He siz onlar geldiği için gidemiyorsunuz belliki yazık evde iş yapmak zorundamı kaliyorsunuz istenmeme sebebide bu belliki hazıra konamıyorsunuz. Çocuk sesi demişsiniz oradan çıkıp kalabalık bir ortamda demekki hiç oturmayacaksınız şu yorumu yazarken bile bu saatte site bahçesi cocuk dolu ve avaz avaz oyun oynuyorlar egleniyorlar nekadarda guzel bu sitede hicmi cocugu olan yok var ama sesle cocugu yetistirmeyi öğreniyorlar ki kimseninde sikayet etme hakkı yok tıpkı sizin bahcenizdeki cocuk sesleri gibi cocuk bu seste yapar bagrirda…bir detayda çok komigime gitti sizin bahceli manzaralı evinizin anlattıklarinızla alakası yok forumdakiler ne yapsın bu detayı bilip…