Asminnnnn benim eşim çok fazla düşkün hemde çok, anne babadır tabi ki düşkün olsun . İlk zamanlar bana çok fazla baskı yapıyordu . Bende en sonunda konuştum anne baban tabi düşkün ol ama beni karıştırma senin annen baban ilgilen ama kesinlikle bana şöyle yap böyle yap deme çünkü böyle daha kötü olucak dedim . Şimdi kendi ilgileniyor arar sorar gider gelir eşim çok hayırlı bir evlat gerçekten rabbim herkese nasip etsin . Kayın babamın kebap dükkanı var eşimi de kendi dükkanı var eşim bi kendi dükkanına bi babasına gidiyor babam yaşlı yorulmasın diye . Üç tanede görümcem var asla umursamazlar , kayın babam işten gelip onlara yemek yapar ki hepsi otuzunu geçmiş yaştalar. Sorsan hep hayırlısı kız evlat diyorlar, eşim olsun der ben anneme babama of demem der . Geçen hafta kayınvalidemi acile götürmüşler garıbim eşim nasıl ağlıyor yazık kıyamam dedim korkma bişey olmaz . Birde kayınpederim çok fazla bunaltıyor günde beşyüz defa eşimi ariyor çocuk gibi nerdesin ne yapıyorsun işte gel şöyle yapalım böyle yaplım diye. 🤷♀️