Mavininoyunu Happykidsten geldim iyi geceler öncelikle tesettürlüyüm saçımı boyatmak istiyorum saçım yeni omuzlarımın altına geldi fiyatları ortalama ne kadar acaba ? Bildiğiniz bir yer var mı ? Önerebileceğiniz
bitterdelisi24 Mavininoyunu İstanbul ama neresi Avrupa Anadolu ?? Hangi yakada soruyorsun :) Bakırköy’de cok uygun kampanyalı kuaförler var suan
Kaansmom Mavininoyunu valla canım daha yeni yaptırdım saçımı mahalle kuaförüne gidiyordum sürekli güngörendeyim bu arada saçlarım omuzumun az aşağısında 700 ₺ fiyat verdi bana gereksiz pahalı. Bende başka tanıdığım bir kuaföre 250 ₺ ye yaptırdım ünlü kuaförlerdeki gibi olmuyor ama beni bu yaz idare ettirir
Kaansmom Mavininoyunu istediğim renk buydu ama bu renkler hemen turunculaşıyor diye küllü sarı oldu benim ki fotoğrafımı atsam mı bilemedim 🙈
bitterdelisi24 Mavininoyunu kardesımın ıntrgmda denk geldık kampanya Acma boyama 300 yazıyordu gittik valla kardesım gri yaptırdı harika oldu :) sordum da sayfayı takıp etmıyorum denk geldı de.. sen bi bak ıntrgmda çıkar karşına
Mavininoyunu Kaansmom güzel görünüyor bende komple ombre istiyorum ama insan konu saç olunca heryerde yapılmıyor yanma riski çok olduğu için
Mavininoyunu bitterdelisi24 teşekkür ediyorum bakıyorum armut 🍐 uygulamasında indirdim ordanda araştırıyorum