Kızlar merhaba buraya böyle bir soru yazmak istemezdim ama Google dan pek bir şey çıkmadı size sorayım dedim. Bende 1 haftadır geçmeyen ağız yaraları var çok ağrıyor damagim komple yara. Ben süredir stresli bir dönem yaşıyordum bağışıklığım da düşünce çıktı ortaya bunlar. Dr kenacort krem ve bir gargara verdi ama azalma olmadı antibiyotik kullanmak gerekir mi. Karadut iyi gelir dediler ama ondan da fayda göremedim. Çok zor durumdayım her türlü tavsiye ye açığım

BQuen sumak iyi gelir diye duymuştum. Geçmiş olsun. Bende bekarken çok olurdu. Evlendim evleneli yanağımı ısırmadığım sürece pek olmuyor. Adaçayı gargara yaparım düzenli. Belki o yüzden çabucakta geçiyor.

BQuen Geçmiş olsun. Biraz sıkıntılı bir süreç. Aftta antibiyotik kullanılmaz. Kenacort, gargara ve ağız spreyi kullanabilirsin. Aft B12 eksikliğinde sıkça görülür. B12 vitamini ile destekleyebilirsin. Bir de yerli muz tüket mutlaka. Karaduta da devam. Aft çok ileri seviyedeyse düzelmesi zaman alıyor.

Marbled çok teşekkür ederim o zaman bir kaç gün daha sabırlı olmam gerek 😔

ZRaporu adaçayı antiseptikmis şimdi öğrendim sizde o yüzden aft olmuyor olabilir masallah. Hiç olmaz inşallah sunağı yeni duydum tarifini aldım deneyeceğim ben de

BQuen diş eti yaralarına falan da iyi gelir gerçekten çok önemli bir bitki 2 günde bir tazeleyip gargara yapmakta fayda var.

BQuen Merhaba. Bende çok çıkar aft, piraldyn solüsyon kullanıyorum 3 günde tamamen geçiriyor. Sizde deneyebilirsiniz

BQuen Hamileyken bende de çıkardı, karbonatlı su ile gargara yapıyordum ilaç kullanamadığım için çabuk iyileşiyordu. Ağız vücudun en bakterili yerlerinden biridir. Özellikle yara oluşumunda iyileşme sürecini hızlandırmak için bakteriden arındırmak gerekir. Geçmiş olsun

Bende aynı durumdayım su bile içemiyorum okadar kötü:(çare bulamadım henüz bende

Neler neler denedi eşim ama asla geçmiyor. Behçet olmamasına rağmen doktor o tedaviyi bile uyguladı. Aklına gelebilecek her şeyi denedik ama maalesef. Dilinde yanağında dudağında iç kısımda her yerde çıkıyor bildiğin yara delik oluyor resmen. Yemek yiyemiyor su bile içmekte zorlanıyor. İyot kullanıyor şu sıra çıkıyor ama ilerlemeden çabuk geçiriyor. Denemek istersen biraz faydası oluyor.

BQuen piraldyne diye bi ilaç var reçetesiz alabilirsiniz çok iyi geliyor biraz yakıyor ama

BQuen
              Karadut ye bulabilirsen veya laradut özü satılıyor iki güne geçer tamamen🙏

Bisaniye merhaba uzun bir süredir benimde yanağımda dudağımda diş etlerinde dilimde hatta ağzımı. Kenarlarında bile çıkıyor ne yapabilirim ve dudaklarım kuruyor resmen çok canım yanıyor artık bu yaralardan yemek yiyemiyorum

BQuen benimde hamileliğim 35nhagtasında çıkmıştı komple damağım yanaklarım dudaklarıma varana kadar karadut iyi gelir dediler gelmedi antibiyotikle birde bir hap ve gargara vermişti doktorum geçti ama 1 haftada anca geçti çozk zor allah kolaylık versin

Birisiiiii Bize arı propolisi ve iyot iyi geldi. Yine çıkıyor ama ilerlemeden geçiyor. Kullanmak isterseniz bir deneyin umarım şifa olur. 🌸

Bisaniye peki doktor eşinize ne söyledi neden sürekli çıkıyormuş acaba sakıncası yoksa bana da söyleyebilir misiniz ? 🌹🙏🏻

Kızlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Artık biraz daha iyiyim o yüzden yaptıklarımı yazayım. Öncelikle Dr bana kenacort a kremini ve tantum Verde isimli gargarayi yazmıştı. Bir kaç gün kullandim ama çok fayda göremedim. Karadut yemeye başladım Dr nin verdiği gargarayi bırakıp karbonatli su ile gargara yapmaya başladım ama kenacort u düzenli kullandım.toplam 10 günde acı azaldı ve şişlik indi. Tabi bu arada tahlil sonucu vitaminlerim çok düşük çıktı Multi vitamin kullanmaya da başladım. İnşallah tekrarlamaz.