Kızlar rüyamda başka birinin bebeğini erkek bebek emziriyordum bunedemek 3gece üst üste gördüm anliyan var mı?

Ask_hosmus Googleyede baktım tabiki burdada sormak istedim bunun onunla ne ilgisi var anliyamadim

Oksijen googleye baktıysan burada sormaya ne gerek var ki rüya tabiri bilmiyoruz 🤷‍♀️ayrıca rüya anltmak iyi değildir ya suya anlatıcaksın ya susacaksın, bahane arıyorsunuz post açmak için 🤷‍♀️

Ask_hosmus googledeki herşeye inanmak zorunda mıyım? İyi olup olmadigina bırak ben karar vereyim post açmak istersem açarım senden izin mi alicam? İlgini çekmiyorsu baska postlara dalabilirsin

Ask_hosmus post açmak için niye bahane ariyayim sohbet etmek istesem bunu dile getirip açarım bu konuda karar verecek kişi sen degilsin

Ask_hosmus yani bu arkadaş post atmak için bile yazdıysa ki niyetini anladım sizinde yaptığınız bilmediğin halde yorum yapmak olmuş bence kim saçma düşünelim

Esingrl21 boş boş konuşma Bi, arkadaş açsın post bişey demedik hem iyi olmadığını söyledim ben sen karşıyon laf olsun diye yorum yapıyonuz atlamayın Bi herşeye

Polyannacilik anlatılmalı 🤨 sanırım yanlış yazdın benim çok ilgimi çekti birazda endişelendim için ilk defa karşılaştığım bir durumu burda yazdım hassas içerikli bussuru post var hatta bunun boş postla yada başka birşeyle ilgisi yok

Esingrl21 niyetim niye boş post açmak olsun yine yarabbi😂 evet diğer konuda haklisin