Zeyz polip şişlik mi demek bende de doktorum 2 şişlik var dedi tespit koymak için başka yere yönlendirdi

• Zeyz bunu yanıtladı.

Zeyz bende de iki senedir cikiyor aldiriyorum ertesi sene tekrar cikiyor . Niye cikiyor anlamadim gitti. Rahim kanserine falan cevirecek diye ödüm kopuyor… Birde polip olunca surekli kanama yapiyor

• Zeyz bunu yanıtladı.

Dedikoducuuu34 rahimde et beni dedi doktor . Geçen ay çıktı bende önceleri ağrılarım yoktu şimdi yumurtlama döneminde ve sonrasında da devam eden ağırlar oluyor kasıklarda ve genel rahimde de ağrılar oluyor . Evet tümör askında ama genelde kötü huylu olmuyormuş

Kirpapatyasii geçmiş olsun merak etmeyin genelde kötü huylu değilmiş. Aslında ben bebek istiyorum uzun zamandır bir arkadaşım da bir kadın kasıklara masaj yapıyor oradaki damarları açıyor gibi birşey dedi . Neyse gittim kadın masaj yaptı kasıklara ama masaj gibi değildi baya canım acıdı ondan sonraki adetin bitiminde bu ağrılarım başladı doktora gidince mukoza zarında değişiklik var dedi . Sonraki seferde de polip var dedi . O kadından sonra oldu herşey sizce bununla alakalı olabilir mi yoksa tesadüf mü .

Zeyz polip şu şu sebeplerden dolayı oluşur diye net bişey denilmiyor. Fakat hormonlarla alakalı olabilir. Hormonlarda yaşanan değişim salgılanan östrojenle birlikte polip oluşumu olabilir. Genelde iyi huylu oluyor. Nadiren kansere çevirdiği görülür. Ama yine de doktora gidip cerrahi müdahale ile aldırmakta fayda var.

• Zeyz bunu yanıtladı.
        • Zeyz bunu beğendi.

Emommom evet internetten araştırdım östrojen hormonunun fazla dalgalanmasıyla alakalı . Ağrı yapması çok rahatsız edici . Çocuk da olmadı gittikçe şansımı kaybediyorum sanırım

Zeyz öyle düşünmeyin. Güzel bir kadın doğum doktoruna gidip tedavisini olabilirsiniz. Fazla kilonuz varsa işe kilo vermekle başlamanızı tavsiye ederim.