Merhaba herkese . Rahimimde polip oluşmuş neden böyle bir şey oluştu ? Bilgisi olan var mı ?
Polip
Zeyz polip şişlik mi demek bende de doktorum 2 şişlik var dedi tespit koymak için başka yere yönlendirdi
Zeyz bende de iki senedir cikiyor aldiriyorum ertesi sene tekrar cikiyor . Niye cikiyor anlamadim gitti. Rahim kanserine falan cevirecek diye ödüm kopuyor… Birde polip olunca surekli kanama yapiyor
Dedikoducuuu34 rahimde et beni dedi doktor . Geçen ay çıktı bende önceleri ağrılarım yoktu şimdi yumurtlama döneminde ve sonrasında da devam eden ağırlar oluyor kasıklarda ve genel rahimde de ağrılar oluyor . Evet tümör askında ama genelde kötü huylu olmuyormuş
Kirpapatyasii geçmiş olsun merak etmeyin genelde kötü huylu değilmiş. Aslında ben bebek istiyorum uzun zamandır bir arkadaşım da bir kadın kasıklara masaj yapıyor oradaki damarları açıyor gibi birşey dedi . Neyse gittim kadın masaj yaptı kasıklara ama masaj gibi değildi baya canım acıdı ondan sonraki adetin bitiminde bu ağrılarım başladı doktora gidince mukoza zarında değişiklik var dedi . Sonraki seferde de polip var dedi . O kadından sonra oldu herşey sizce bununla alakalı olabilir mi yoksa tesadüf mü .
Zeyz acitsa bile masajla oluşabilecek bisey degil polip bence
Zeyz polip şu şu sebeplerden dolayı oluşur diye net bişey denilmiyor. Fakat hormonlarla alakalı olabilir. Hormonlarda yaşanan değişim salgılanan östrojenle birlikte polip oluşumu olabilir. Genelde iyi huylu oluyor. Nadiren kansere çevirdiği görülür. Ama yine de doktora gidip cerrahi müdahale ile aldırmakta fayda var.