Ruzgarin_kadini Etipetito 1.69 boy 3 normal doğum ve 2.5 aylık hamilelikle 75 kilodan selamlar kızımdaki kiloları veremeden gene hamile kaldım Umarım çok almadan doğuma girerim 😂😂😂😂
Ruzgarin_kadini Eskobar adı üstünde senin herif ben kadınım 😂😂😂😂benim herifte 78 kilo ama 1.78 boyu var değnek gibi duruyo benim yanımda 😂😂😂😂kaynanamda 75 kilo ama garibim 1.45 boyu o yüzden bildiğin tostoparlak 😂😂😂😂
Ruzgarin_kadini Sutlukahve maşallah mi bacım 55 kilodan bi anda çıktım 75 e 2 senedir de veremedim üstüne yine hamile kaldım bunun neyi maşallah 😂😂😂😂 neyse yinede sağol
Eskobar Ruzgarin_kadini nazar mı değelim ıy mı diyelim kilo bok kilo kaka mı diyelim be istiyorsun neeeew😂😂😂
Ruzgarin_kadini Etipetito sus kız 😂😂😂😂😂neyse vercez inşallah son umudum artık mezarda bi deri bi kemik kalıyoruz nasılsa
Eskobar Etipetito almam gerek kadın doktoru yemeğini ye mıymıylık yapma dedi😂😂😂 ikiz bebelerle kilo almamak mucize heralde allah verede aldığım kiloları vermesem
Eskobar Ruzgarin_kadini sen benim adamın göbeğine bak gel bi bakayım😂😂 bana sen hamile değilsin ben hamileyim diyo😂😂😂
Etipetito Eskobar Ama sen alırsın daha merak etme canım bildiğim kadarıyla haftan erken daha zaten bu haftalarda bulantılar daha yeni yeni geçiyor 😍
Eskobar Etipetito vermiyorum artık iyi tarafından bakayım bide geçio yavaş yavaş 57 den birden düştüm yavaş yavaş alcam inşallah
Etipetito Ruzgarin_kadini haash 😂😂😂vallahi güldürdün beni ben hep böyle söylerim ben kendimi ne zaman zayıf gorucem gidişata bakılırsa mezarda iskeletken😂😂😂😂
arman Etipetito evet iyi aslında bölgesel göbeğim var o biraz rahatsız edici onun için spor yapmam lazım