Eskobar Ruzgarin_kadini yaaa sen en iysi türkiyeye git biz allahtan yani istediğimize kolayca ulaşabiliyoruz alman marketinden hiç et türü almıyoruz salam falan zaten helal kesim olmuyor onların eti
Birisiiiii Etipetito 1 buçuk yaşında oğlum var ve 39 kiloyum 😏 ne yaptıysam alamadım hamileliğim de 20 kilo aldım lakin doğumdan sonra 21 kilo kaybettim 😏 varmı kilo aldırır dediğiniz yöntemler
TombulHatun Birisiiiii kız benim gögüslerm senden kilolu 😂😂 işin şakası tabi kilo verememek kadar alamamakta zordur benim kaynım cici bebe yiyerek kilo aldı biraz
Etipetito Birisiiiii Vala canım yersen alırsın boğazını tutarsan verirsin kilonun kanunu bu aslında 🙂 Ama senin ki azmış canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın 😊🥰
Matruskaa Birisiiiii kız 39 kılo ne 😁 ölüm orucumu tutuyon sen ekmege makarnaya aban bıraz bnde 20 kılo aldm 10 gunde verdımde şükğr 45 de kaldım 😁
Ecivicivokke TombulHatun bende seni etiketlicektim gelme buralara bir tombiş biziz 😱 yiyip kilo alamayan bütün şanslılar peride de masallahhh 🙄😂😂
Etipetito Amannebileyim Forumun çoğu da kilo almak istiyor ya ben herkes kilo vermek istiyo sanıyordum 🙈😆
Ruzgarin_kadini Sutlukahve haaa anladım bacım sağol rabbim cümlemizin evladını korusun 🤭🤭teşekkür ederim
Popy_ Etipetito evettt ☹️ boyum 168 kilo 50 rahat bi 60 kilo olsam tam olacak ama olmuyo millet evlenince kilo alır ben de tam tersi 🤦🏻♀️