ehasten2 Asitli tonik, serumlar kullanmayı deneyin bence. Arbutin, niacinamide, meyan kökü özü, c vitamini bunlar leke baskılayıcı içerikler. Ne kullanmalıyım derseniz instadan birkaç hesap tavsiye edeyim göz atın
Popy_ ehasten2 ahh😊 benimde cilt bakımı konusunda takip ettiğim hesapları yazmışsın ☺️özellikle 1peklife ❤️
Umay123 ehasten2 bir şey soracağım, sizin tavsiyenizle hesaplara baktım da genelde kremlerden önce çift aşamalı temizlik diyorlar o ne demek
ehasten2 Popy_ daha unuttuğum hesaplar da var ama genel olarak özellikle eczacı hesaplarını takip edip cilt hakkında baya bilgi sahibi oldum bende son 1 senedir ☺️
Tazeannee yesilgozanne yaaa aynı sorun bende de var hala gitmediler doktor bi karışım verdi ama etkili olmadı bende.Siz nasıl bir tedavi uyguladınız acaba?
ehasten2 Umay123 güneş kremi kullanıyorsanız veya makyaj sonrası gözenekler iyice arinsin ve sivilce/siyah nokta yapmasın diye önce yağ bazlı sıvı veya katı formlu ürün sonra su bazlı yüz yıkama jeli kullanılmalı. Yağ bazlı ürün yerine misel su da kullanılabilir ben öyle yapıyorum