Eskobar bilmiyorum bir kızım bir oğlum var şahsen zorluklarla büyütüyorum . Elim den geldiğince yanlarında olur destek olurum ama , ona az bana fazla lafı sözü olursa çom üzülürüm . Hangisine birşey yapılrsa sevinsinler birbirlerine destek olsunlar isterim birbirilerini çekememezlik yapmasınlar isterim , fazla oldukça sevinsinler isterim . Öyle öyle hem büyük aile olur hemde daha bağlanırlar birbirlerine . Sevgi dolu olmayı öğrensinler , birbirlerini yürekten severlerse eminin bir iki kuruşun fazla olmuş bi önemi yok göreceklerdir. En azından ben böyle düşünüyorum bir anne olarak inşallah öylede olurlar bu benim düşüncem. zaten herkes benimle aynı olmak zorunda degil zaten fikrimi yazdım sadece .Tabiki biz adaletli olmak istiyoruz derlerse tabi bu çok güzel birşey , ama kimseyi buna zorlayamayız . Ben tek gelinim , kayın pederim hep bir oğlum daha olsaydı sana yaptığımın on katını ona yapardırdim dıyor hep . Hiç bir anlamı yok benim için ben bu saatten sonra kendi param pulum ilgilendirir , kimsenin alın terine karışmam😊