Eskobar Benim eşim hiç çocuk konusunda ısrar etmedi ama nasip oldu işte zaten en başta herşey çok güzeldi ilk iki hatta 3 senem çocuğumun 6 7 aylık olmasına kadar çok mutluyduk herkes bize maşallah derdi hatta sevgilisi olanlar bile biz sizin gibi değiliz derlerdi yeni evliyken kaynanamla sorun çıktı eşim hemen bana arka çıktı o artık benim ailem diye ben böyle bi adamdan neden çocuk yapmak istemeyimki. Çocuk doğdunda bile her gece benimle kalkardı akşamları yeri gelir yemek yoksa o pratik birşeyler yapardı çocuğu uyuturdu yani nasıl desem ufacık suratım asılsa kendine dert edinir hemen bişeymi oldu diye konuşmaya gelirdi akşama kadar aklı hep bende çocuğumuzdaydı ikinci gebeliğimi öğrendik sürpriz oldu çok sevindi çok mutlu oldu ne desem ikiletmedi ama o adam gitti bambaşka birisi geldi tanıyamıyorum artık sanki o benim tanıdığım iki çocuğumun babası gitti içine afedersiniz annesi kaçtı sanki bazıları büyü nazar deyip aklımı karıştırıyor ama bilmiyorum bu devirdede hocalara pek güven olmuyor. Evet şu konudada haklısın eğer değer varsa mutlusun değerin yoksa değilsin. Bende öyle değerim vardı mutluydum şimdş ise tam tersi kendimi 1 sene içinde hatta bir sene bile olmadı 7 8 ay içinde aşırı değersiz hissediyorum ve çok mutsuzum. Heleki bu adam bu hale nasıl geldi diye düşünmekten delirmek üzereyim. Umarım hayırlısı ile rabbim sizede çocuk nasip eder mutluluğunuza mutluluk katar. Her ailede tartışmalar olur ama eşimin bu halleri başka bişey o yüzden diyorum arkadaşa varsa sorun çocuk yokken ayrılsın diye değer görmediği yerde durmasın diye. Yeni evliyken kaynanamla sorun çıktığında dediğiniz gibi eşim yanımda olmak yerine boşanmak istiyorum deseydi bende bitirirdim