CilekliVotka Kuzular vajinanın dışında hemen yanında boncuk gibi bişey var nasıl anlatılır başka türlü bilmiyorum ellediğimde oynuyor hissediyorum boncuk var sanki içinde ve biraz acıyor. Başına gelen var mı bu nedir ne yapmam gerekiyor ?
Emirin_annesi CilekliVotka beze olabilir mi? Ablamın yanağında vardı bi ara . Dokununca deri altında sağa sola kayıyordu. Sonradan kayboldu ama kaymıştır dediler. Bu arada zararlı bişey mi etkisiz mi bir bilgim yok. Çok geçmiş olsun: doktora gidin mutlaka
Meliisssaa35 CilekliVotka Bartholin kisti olabilir canım benim de vardı ameliyat oldum bi araştır istersen
Angellove2010 CilekliVotka bende sürekli oluyor kendi kendine geçiyor ama çoğunlukla ağda dan sonra oluyor ne olduğunu bende bilmiyorum ama şöyle birşey duymuştum kıl kökü iltihabı apse olabilir ama geçer kendi kendine yeni ağda yapmışsanız olabilir
Angellove2010 CilekliVotka https://www.florence.com.tr/kil-koku-iltihabi-folikulit Burda tedavisi vs yazıyor okuyun umarım yararlı olur
CilekliVotka Sutlukahve Yok canım siğil değil bu derinin içinde boncuk gibi oynuyor siğil et gibi yüzeyde oluyordu bildiğim kadarıyla
CilekliVotka Kekeremekere sivilce gibi değil Ya boncuk bildiğiniz oynuyor içinde dışardan da normal yuvarlak duruyor
BQuen CilekliVotka benim de boyel sert olmuştu. Sivilce gibi başı yoktu dokununca acıyordu sikamadim da bir süre sonra ucu çıktı sonra çok acısa da sıktım boşaldı içi geçti. Fark edeli ne kadar oldu. Kıl kökü gibi da olabilir iltihap oluyor bazen batık oluyor filan. Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey değildir
Meliisssaa35 Yorumcuanneniz bilye gibi ama daha kısımdaydı benimki yani doktor çıkarıp göstermişti küçük baya
dilaraakkaya CilekliVotka bendede olmustu yag bezesi kadin dogum doktoruna gitmisitim ilac vermisti gecmezse ameliyat yapacam dedi gecti