İstanbulda yaşayan anneler çocuklarınızı nasıl giydiriyorsunuz yatmadan önce, oğlumun aşırı kafası ve boyun bölgesi terliyor uykudayken bebekliğinden beri böyle malesef bugün burnu akıyordu nezle oldu sanırım 😔 nasıl giydireceğimi şaşırdım artık kolları buz gibi oluyor nemli bir şekilde ama vücudu sıcak

Kaansmom ya valla benimde kızım 1 yaşında burnu akıyor hırıltısı var balgamı var. İnce uzun kollu pijama giydiriyorum hatamı yapıyorım bilmiyorum. İstanbuldayız bu arada

Kaansmom %100 pamuklu giydirdiginizden emin olun. Ben izmirde 21 aylık kızıma kısa kollu çıtçıtlı body ve şort giydiriyorum. Üstü açık yatiyor doğdu doğalı. Cam balkon hep açık.

Kaansmom şuanda ev 27 derece üzeri kısa kollu altında kısa tayt var üzerininde ince pike vat ama açar onu örtmez

Kaansmom ben Bursa’da yaşıyorum kızım 9 aylık ve ipli askılı ile yatırıyorum altına da kapri üstüne de örtü ortmuyorum uyuyorken cam açık oluyor esmesi için uykuya daldiktan sonra kapatıyorum çünkü burası acayipp çok sıcak nemden uyuyamiyoruz kapı pencere her yer açık yanii gün içerisinde zıbınla geziyor evin icinde. 🤍😂

Esmeray1 ya bazı akşamlar serin oluyor özellikle sabaha karşı şu sıralar sadece kısa kollu pijama takımı giydirip yatırdım ama üşümüş belliki . Terletmemeye çalışın sizde terleyince hasta oluyorlar çünkü

Kaansmom bende kararsız kisimdayim hasta oğlum öksürüğü var sesi kısık sıfır kollu zıbın üzerine tişört giydiriyorum şu an üzerini açıyor diye ama bu sefer de isilik yapmış 😕 terlemiyordu da bende ne yapacağımı şaşıyorum

Kaansmom kızım 1 yaşına gırıcek ben kısa kollu zıbınla uyutuyorum çünkü terlıyor