Etipetito Arkadaşlar bu limonlu kahve gerçekten zayıflatoyor mu daha doğrusu zayıflamaya yardımcı oluyor mu . Deneyen varmı aranızda
Polyannacilik Etipetito sosyal medyaya yönlendirmek marka ismi ve sayfa ismi vermek yasak bilginiz olsun postunuz kaldırılmasın 🌸
Bisaniye Etipetito Metabolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar. Denemek lazım. Herkeste aynı olmayabiliyor.
Betybety Etipetito onu denemedim ama dunden beri 1 tatli kasigi turk kahvesi 1 fincan süt 1 tatli kaşığı kakao ve 1 cay kaşığı tarçınli kahve iciyorum. Sabah ve aksam ac karnina seklinde gunde 1 öğün yiyorum aksam 5 de baya tok tuttu beni gerci ben emzirmiyorum emziren ve hamile kadinlara onermiyolar arastirin isterseniz
Crazygirls Etipetito bende merak ediyorum yok mu kullanan acaba. Çok susatiyormus bide lavaboya cikariyormus
Etipetito Crazygirls lavaboya çıkarıyor doğru iki gündür içiyorum tuvalete daha sık gitmeye başladım. Ama kilo aynı çok yiyosam Demekki hajdjwl😂😂
Betybety Etipetito valla bebegim 9 aylik ve inanılmaz hareketlendi bu ara yemek yicek vaktim olmuyor o yuzden diyet yapayim dedim ama bu kahveyi içtiğim için zorlanmadim canım normalde istahliyimdir zorlanirdim yani
Angellove2010 Etipetito ben denedim ama tam düzenli yapamadım ama nescafe gold ile yapman lazım gerçekten çok güzel iştah kesiyor düzenli içsem işe yarayacağından eminim tavsiye ederim deneyin
Esrakaya Canim benimde bu zamana kadar kilo sorunum vardi 3. Ayin basinda basladim ve bu zamana kadar 10 kilo verdim insan gerçekten sağlıkli bir şekilde yiyip aç kalmadan da kilo verebiliyormus. İnstagramdan bak dolu dolu diyettarifleri var sabah aksam yediklerini atiyorlar. Bu arada aloevera suyu da tüketiyorum suyla karıştırıp içiyorum 🥰
Esrakaya Ve ac kalarak da kilo vermemelisin, asla sağlıklı degil ve verdiğin kiloyu da cabuk geri alirsin günde senin kilona kac kalori uygunsa o kadarini da tüketmelisin YAZİO diye bi uygulama var tavsiye ederim